globalmoto_duben_nolan




Elektronika-palivo

  • 0

    14.7.2015 od marekgsxrk5

    Zdravim, mam problem zo startovanim. Motorka mi s nicoho nic zdochla. Urobil som asi 200 km, zdochla mi, odstavil som ju na ceste, popozeral poistky a vsetko bolo ok. Motorka naskocila a presiel som asi 50 metrov a zase zdochla. Problem je ze netoci mi s cerpadlom, neraguju vobec červene tlacidlo na volante. S motorom toci ekd sa snazim ju nastartovat . Neviete mi pomoct co to moze byt ? Nevipisuje ziadnu chybu iba CHECK, Dakujem za kazdu radu !!

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    14.7.2015 od Starling

    Problém může být s přidírajícím se čerpadlem, ale možná taky jen v kabeláži. Zkus od někoho vydyndat čerpadlo na zápůjčku a uvidíš.

    Doplnit odpověď

  • 0

    8.4.2016 od Sonicek

    řeším úplně stejnej problém jako ty, už jsme se mechanikem prošlo všechno. Čerpadlo davá to co má, a je krásně čistý. Prošlé káble v obvodu čerpadla, proklemovanej stojáne a změřenej stojánek, vyměněné blinkr relé, relé čerpadla, a zatim podle všech měření to vypadá na odcházející ECU, projeď moto pořádně a pak šáhni na ECU, jestli Ti to bude hřát jako mě, může to být obdobnej problém. Ještě se podívej na snímač polohy klikové hřídele, občas to tam může dělat teplota oleje, když je nějakej kabl špatnej.....jinak hledání zdar

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist