globalmoto_duben_nolan




ztrata paliva z karburatoru

  • 0

    14.6.2016 od patriksigi

    zdravim mam dotaz ztraci se mi palivo z karburatoru a nevim kudy vezmu hadicku privod od nadrze a napustim ji benzinem pokousim se startovat a nic jenom po par naslapnuti je ten benzin z hadicky pryc sundam svicku a ta je sucha vezmu a trochu benzinu a striknu jej do valce naplnim znova hadicku benzinem a uz to chytne na poprve jen ten benzin zase rychle po par pridani plynu zmizi nemuze to byt plovakem a spatnou hladinou uz jsem trochu do toho šteloval,ale kde se ten benzin ztraci???a druhy problem je se syticem nastaruju na poprve na sytic a hned ho vypnu rozjedu se a jede to super po nejake dobe to straci vykon vezmu a zapnu sitic napul a zas to jede nejakou dobu super plny vykon i70 km/h se syticem to nedrzi volnobeh,ale jen co ho vypnu tak to drzi sice velke otacky ale nezdechne to se syticem uz jsem skousel dotahovat i povolovat a nic i volnobeznou trysku štelovat

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    14.6.2016 od maspe

    tak zrovna na volnoběžné trysce není co štelovat. Ta věc se sytičem - někde to táhne falešný vzduch - chudá směs.
    Pokud někam mizí benzín, tak buď do motoru, do sání, nebo ven z karbu. Jediné kam by mohl mizet a neutíkat z karbu, by byl děravý plovák, který by se jím plnil, ale to by motorka špatně fungovala.

    Doplnit odpověď

  • 0

    14.6.2016 od kilix

    pre kristove rany, to sa nedá čítať, bodky, čiarky, nič??
    máš to komplet rozhasené, daj to do servisu. Možno ti to ťahá niekde falošný vzduch, ale z toho popisu som debil. Benzín sa určite nestráca. Šteluješ voľnobežnú trysku bez toho aby si vedel že je v nej problém, śteluješ plavák bez toho, aby si zmeral hladinu, celé zle, daj to do servisu, inak z toho nikdy nič nebude.

    Doplněno:

    a kde potom ten benzin mizi,kdyz parkrat pridam a z cele hadicky benzin vtece do karbce behem par vterin a tu trysku jsem steloval,protoze to melo vysoky volnobeh pri zahrati a hladinu jsem nesteloval jenom plovak podle prirucky jsem skousel ohybat ty plisky na plovaku at to ma ty parametry

    14.6.2016 od patriksigi

    Doplnit odpověď

  • -1

    16.6.2016 od J.V.






    Nazdar. Jestli to není tím že se benál natáhne do klikovky a odtud místo aby šel do spalovací komory tak ti prosákne někam jinam. Asi do spojky a řazení. A nebo jestli nemáš ze spodu prasklej motor.

    Doplněno:

    No chtěl jsem ještě přidat rozkreslený karbec a návod co se jak kde šteluje. Ale další možnost nahrání mi to nenabídlo.

    16.6.2016 od J.V.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist