globalmoto_duben_nolan




nestartuje

  • 0

    16.4.2016 od BizonJawa

    Zdravím,
    měl jsem malý pád na moto (jen oděrky). Asi hodinu po pádu na ní jel ještě kámoš a moto fungovala bez problému. Po zimě však nedokážu nastartovat (ani na roztlačení). Jiskru hází(svíčky staré jednu sezonu) a po zkoušení na roztlačení byly svíčky mokré od benzínu. Napadá někoho čím by to mohlo být? Před pádem motor chytal na první protočení startéru.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    17.4.2016 od Pajko123

    no taky jsem nemohl nastartovat po zime a jiskru to hazelo ale na sucho jak jsem je namontoval zpet ani prd a tak jsem zkusil dat jine starsi co jsem tam mel predtim a ejhle chytla na prvni brnknuti takze logicky pod tlakem proste tu jiskru nedavala takovou jakou bylo treba takze zkus jine svicky pokud opravdu jde benzin taky jsem je mel jete jen jednu sezonu

    Doplnit odpověď

  • 0

    17.4.2016 od ja1

    vymněn svíčky ,dej nový benzín a vypust karburátory..

    Doplnit odpověď

  • 0

    22.4.2016 od BizonJawa

    Karburároty vyčištěné, nový benzín, jiné svíčky. Na cca. pátý pokus po 3-4sec protáčení chytla, ale prakticky hned chcípla. Měřil jsem ještě kompres za studena a přijde mi hrozně nízký hlavně na jednom válci 50-60 psi (papírově má mít 185 a před pádem i měla tyhle hodnoty). Je něco co bych mohl zkontrolovat bez sundání motoru? Co se mohlo pohnout?

    Doplněno:

    Tak jo problémy vyřešen.
    Špatné ventilové vůle. Po seřízení startuje na první protočení. Svíčky jsem neměnil.

    25.4.2016 od BizonJawa

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist