yamaha_demo_tour




Sraz mopedů Žebrák 2011

První květnovou sobotu se konal již 11. sraz mopedů a mopedistů ve městě Žebrák. Letos se nás sjelo celkem 543, což je skoro o sto kousků více než minulý rok!

Kapitoly článku

Sraz začal kolem deváté hodiny s tím, že se úderem dvanácté startuje na spanilou jízdu. Jízda se jela přes několik měst a vesnic. Celková délka vyjížďlky byla zhruba 65-70 km.
Mezi devátou a dvanáctou se tak pomalu začaly sjíždět mopedy. Na srazu bylo opravdu hodně povedených a krásných strojů počínaje Stadionem S11, Stadionem S22, až přes Jawetty a pár Pionýrů.
Spousta strojů byla v krásném původním stavu, opravené, a některé zas různě upravené. Dorazil i jeden moped S11, co měl zvuk opravdu jak motorová pila - prý má mít maximálku kolem 100 km/h!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Během jízdy spousty jezdců provázely problémy a neduhy jejich mopedů. Tu a tam byl vidět opřený moped v pangejtu, kde majitel svůj stroj upravoval a šteloval , ale to všechno k tomu přece patří.. :). Z těch všech mopedů nedojelo nakonec celkem 18 kusů, a to je podle mě hodně velký úspěch na průměrný věk těchto strojů.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.


Příští rok opět nashledanou v Žebráku!

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):



TOPlist