husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte rukavice Street Racer Creme

Současná retro vlna se samozřejmě odráží i na oblečení, a jestli doma v garáži nějaké to kafíčko nebo retro máte, určitě k tomu potřebujete stylové rukavice. Třeba jako ty od značky Street Racer, které můžete vyhrát. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí, tak vzhůru do toho!

Street Racer Creme, jak zní celé jejich jméno, jsou rukavice vyrobené z jemné kozí kůže s výrazným retro vzhledem. Jak už jejich název napovídá, jsou z krémově hnědé kůže, kterou doplňují dva bílé „rychlé pruhy“. Jejich čistý vzhled podporuje všitý chránič kloubů, dalším bezpečnostním prvkem je dvojitá vrstva kůže na dlani nebo pásek pro správné stažení kolem zápěstí. Na vlastní oči si je můžete prohlédnout a vyzkoušet v jedné z kamenných prodejen Motozem, které najdete v Dobré u Frýdku-Místku a v Říčanech u Prahy. Pokud se na vás štěstí neusměje a vyhraje je někdo jiný, můžete je za zvýhodněnou cenu 1499,- objednat na stránkách www.motozem.cz. Na webových stránkách mimo jiné najdete i správnou odpověď na soutěžní otázku. Víc už vám ale radit nebudeme, hodně štěstí.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaké jsou základní barvy loga obchodu MotoZem?
    • černá a červená
    • modrá a červená
    • černá a modrá

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist