globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte poukaz na 2000 Kč do MotoZemě

Máte v MotoZemi vyhlédnutou nějakou drobnost, nebo naopak šetříte na dražší věc a moc vám ty peníze v kasičce nepřibývají? Pomůžeme vám poukazem v hodnotě 2000 Kč!

MotoZem z našich stránek velmi dobře znáte. V tomhle motorkářském e-shopu, jenž má i tři kamenné prodejny nedaleko Prahy, Brna a na severu Moravy, mají snad úplně všechno. Oblečou vás tady od hlavy až po paty, nakoupíte zde příslušenství pro sebe i svého jednostopého miláčka, a když dojde na servis, seženete tady i náhradní díly. Vybírat můžete ze zboží desítek značek, přičemž si zde vyberou jak ti, kdo touží po top produktech světových lídrů, tak motorkáři, kteří mají hlouběji do kapsy a hledají hlavně dobrý poměr ceny a užitné hodnoty. Pro své zákazníky navíc MotoZem pravidelně pořádala jarní vyjížďky, bohužel covidové roky tuto tradici přerušily. Ovšem letos už zase vše proběhlo jako za starých časů. Pražáci jeli od prodejny v Říčanech do Inveltu, Brňáci si střihli trasu z Masecu do prodejny v Modřicích a konečně z třetí prodejny v Dobré vyrážela kolona za policejního doprovodu na třinecký Steel Ring. A nebylo to jenom o jezdění, zkouknout jste mohli kaskadérská vystoupení, prezentace jednotlivých značek a nechybělo ani motorkářské požehnání. Prostě fajn akce, které vám navíc mohou přinést i poukaz na 2000 Kč na odběr zboží v MotoZemi dle vlastního výběru, když správně zodpovíte jednoduchou soutěžní otázku, s níž vám pomůže třeba tento odkaz.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy proběhly tři Jarní MotoZem vyjížďky v roce 2022?
    • 1. března
    • 1. dubna
    • 1. května

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist