yamaha_demo_tour




Vyhrajte asistenční službu MotoCare na rok

Říká se, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. A rozhodně se nevyhýbá ani motocyklům. Situaci, kdy sedíte ve stráni vedle silnice, na níž stojí nebo leží vaše nepojízdná motorka, paní z pojišťovny vás právě příjemným hlasem poslala do háje a kamarád, co má dodávku, odjel s rodinou na dovolenou, zažít prostě nechcete. Řešením je asistenční služba MotoCare, kterou právě můžete vyhrát!

Co je to MotoCare? Asistenční program společnosti Europ Assistance, který je vymyšlený přímo pro potřeby motorkářů. Europ Assistance funguje již déle než 20 let, působí ve 150 zemích světa a na 110 telefonních operátorů řeší vaše problémy v režimu 24/7. Oblastí, kde Europ Assistance působí, je více než jenom doprava, ale nás motorkáře zajímá právě ta.

Co přesně MotoCare nabízí? Rozhodně víc, než obyčejné povinné ručení. Na jednu pojistnou událost máte plnění až 50 000 Kč, přičemž vlastně stačí jen zavolat na infolinku a operátoři se o vše postarají. Vyhledají pro vás nejbližší autorizovaný servis, zajistí odtah do vzdálenosti 100 km, nebo úschovu nepojízdného stroje až na 5 dní (třeba když je víkend a servisy nefungují). Pokud je oprava větší, můžete si půjčit auto, ubytovat se, jet dál vlakem do cílové destinace, možností je spousta a důležité je, že porouchaný stroj neznamená konec plánů. A když náhodou motocykl zůstane v zahraničí, zajistí vám MotoCare cestu pro vyzvednutí. Pokud by však v zahraničí nebyl vhodný servis, zajistí vám operátoři repatriaci stroje zpět do České republiky. Těch výhod je spousta, stačí se podívat na stránku MotoCare, kde zjistíte mimo jiné i to, že se tento produkt nabízí také v jednodušší verzi Fun pro maloobjemové motocykly a skútry. Vy si teď ale může zasoutěžit o plnohodnotný MotoCare na jeden rok, stačí jen odpovědět správně na otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je cena MotoCare na rok?
    • 890 Kč
    • 1090 Kč
    • 1250 Kč

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Europ Assistance s.r.o.

    Europ Assistance je jedním z největších poskytovatelů asistenčních služeb v Česku i v zahraničí. Pomocnou ruku podáva klientům již od roku 1963, kdy byla společnost založena, na českém trhu pak od roku 2001. Naše asistenční služby poskytujeme v oblasti cestování, dopravy, domácnosti a zdraví....




TOPlist