yamaha_demo_tour




Soutěž o tři podepsané knihy Igora Brezovara

V České republice asi není motorkář, který by neznal jméno Igor Brezovar. Nejvíce k tomu samozřejmě dopomohl televizní seriál Po jedné stopě, ale on byl Igor motorkářskou celebritou už předtím. Letos mu vyšla knížka a tři z vás ji teď můžou vyhrát a ještě podepsanou!

Igor Brezovar je původem ze Slovinska a na jeho řeči to poznáte, ale to jej činí nezaměnitelným a ještě to dodává grády jeho vypravěčským schopnostem. Do Československa se dostal jako patnáctiletý se svým otcem, který zde dělal diplomata, a jako „bolestné“ mu za vytržení z rodného prostředí koupil malou stopětadvacítku, na níž náctiletý Igor podnikal své první výlety. Dnes má na svém kontě šest kontinentů a půl milionu kilometrů v sedle motocyklů, z nichž většinu nakroutil na svém aktuálním BMW R 1100 GS, které kupoval jako nové už před 23 lety.

Kniha „Igor Brezovar. Velká jízda začíná“ je prvním dílem, v němž se svérázný cestovatel vrací ke svým začátkům v jedné stopě a prvním cestám, ale i tak to znamená tři kontinenty a bezmála čtvrt milionu kilometrů. Ale není to o tom, jaké jsou zde silnice, kde spal a jaké viděl památky, je to typické Igorovo vyprávění o životě ve všech jeho podobách. U téhle knížky se určitě nudit nebudete a navíc ji teď tři z vás můžou mít zadarmo (a ještě navíc od Igora podepsanou), když správně odpoví na soutěžní otázku a budou mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V knize Velká jízda začíná nejede Igor Brezovar po kterém z níže uvedených kontinentů?
    • po Africe
    • po Austrálii
    • po Americe

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist