yamaha_demo_tour




Soutěž o doplňky PROOBIKES

Portál Motorkáři.cz připravil ve spolupráci s českým výrobcem motodoplňků Proobikes, s. r. o. soutěž o 3 x poukaz na odběr zboží z nabídky Proobikes dle vlastního výběru. Stačí pouze zaslat e-mailem fotografie vašeho stroje, vybaveného některými z doplňků Proobikes. O konečném pořadí soutěžních fotografií pak rozhodnou v anketě čtenáři serveru Motorkari.cz. Každý, kdo se soutěže zúčastní, získá navíc tankpad zdarma.

Podmínky soutěže:

1. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo má na svém motocyklu doplňky značky Proobikes. Chcete-li se soutěže zúčastnit, zašlete alespoň 3 fotografie, z nichž na jedné je zobrazen celý motocykl a na dalších detaily všech doplňků.

2. Fotografie, seznam doplňků a svoje jméno, příjmení a adresu zasílejte na e-mailovou adresu soutez@motorkari.cz nejpozději do 29.7.2011 23:59.

3. Každý soutěžící musí být schopen prokázat při převzetí výhry, že je majitelem motocyklu na fotografiích. Alespoň na jedné z fotografií proto musí být vidět
čitelná SPZ.

4. Soutěžící svojí účastí v soutěži uděluje společnosti Proobikes s.r.o.. souhlas s využitím zaslaných fotografií k další propagaci značky Proobikes.

5. Každý soutěžící obdrží po skončení soutěže tankpad zn. Proobikes. Podmínkou je osobní odběr na adrese Motorkari.cz, Vrbova 19, Praha 4.

6. Ze všech přihlášených motocyklů vyberou čtenáři serveru Motorkáři.cz hlasováním v anketě tři nejlepší stroje. Jejich majitelé získají dárkové poukazy na odběr libovolného zboží z nabídky Proobikes dle vlastního výběru. Soutěžící na konečném třetím místě získá poukaz na 1.000,- Kč, druhé místo bude oceněno poukazem na 1.500,- Kč, a vítěz může vybírat zboží za 2.000,- Kč.

7. Hlasování končí 7.8.2011. Následně budou výherci kontaktováni.

Vyhodnocení čtenářského hlasování o nejlepší úpravu motocyklu s doplňky Proobikes.

1. místo  Petr - Velké Bílovice - poukaz v hodnotě 2.000 Kč na nákup doplňků Proobikes
2. místo  Maťej - Ořechov - poukaz v hodnotě 1.500 Kč na nákup doplňků Proobikes
3. místo  Lenka - Prostějov - poukaz v hodnotě 1.000 Kč na nákup doplňků Proobikes

Ostatní soutěžící se mohou osobně dostavit na adresu Motorkari.cz, Vrbova 19, Praha 4 pro tankpad značky Proobikes. Je nutné mít občanský průkaz a foto motocyklu s sebou.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Hlasování ukončeno

  1. Hlasováno: 21x
  2. Hlasováno: 23x
  3. Hlasováno: 36x
  4. Hlasováno: 31x
  5. Hlasováno: 20x
  6. Hlasováno: 116x
  7. Hlasováno: 151x
  8. Hlasováno: 3x
  9. Hlasováno: 20x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Související firma
  • Proobikes

    Český výrobce tuningových motodoplňků, špičkové výrobky a kvalita pro tvůj motocykl.




TOPlist