yamaha_demo_tour




Zahájení sezóny 2017 na Masarykově okruhu v Brně

Přestože se nyní píše teprve konec prosince, je už potřeba myslet na start nové sezóny. A pokud se chcete na jaře rozjezdit stylově a v bezpečí velkého motodromu, máte teď šanci s agenturou Raceczechi.

Česká okruhová agentura Raceczech pro Vás připravila ve státní svátek, pondělí 8.května, celodenní volné jízdy na Brněnském Automotodromu. Jízdy jsou rozděleny do 4 výkonnostních skupin podle zkušenosti jezdců a typu motocyklu od úplných začátečníků až po ostřílené jezdce. No a právě pro ty začínající je připraven i speciální program, který obsahuje teoretické školení a přípravu před „prvním okruhovým dnem“ a zkušené okruhové instruktory zdarma pro každého nováčka. Podívejte se na časový plán akce a ceník.

Během celého dne si tedy vychutnáte 6x20 minut vlných jízd po Masarykově okruhu ať už ve společnosti instruktorů nebo sami. Můžete využít i možnost osobního koučingu a každý bude mít možnost si po akci stáhnout fotky a video z celého dne. Doprovodný program partnerů RST, Shoei, Michelin, RP Tuning, MV Agusta a Ducati zpříjemní celodenní zážitek stejně jako catering a časomíra pro všechny v ceně!

Tak co? Myslíte že přesně takhle jste si představovali start do nové sezóny? Stačí se jen zaregistrovat na http://www.raceczech.cz a zaplatit do konce roku do kdy platí akce.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist