husqvarna_svartpilen_801_2




Tlumiče YSS nově u brněnské společnosti Vangelas

„Nejsem žádný závodník“.  
„Mám starší motocykl“.
„No jo, ale tlumiče stojí víc než moje motorka“.
„Já stejně nejezdím rychle, nepoznám rozdíl, mně to takhle stačí “.


Tohle je jenom pár klasických výmluv, které slýcháme. Přitom dobré tlumiče přinášejí komfortnější a bezpečnější jízdu, výraznou zpětnou odezvu, to znamená že cítíte všechno, co přesně motocykl dělá.

Tlumiče značky YSS to navíc umějí spojit také s příjemnou cenovkou.

Pan George Vangelas, zakladatel brněnské společnosti Vangelas, má už 33 let zkušeností v oboru jednostopých vozidel, z toho posledních 12 let se specializuje na podvozky coby oficiální distributor a autorizovaný servis tlumičů prémiových značek Öhlins, Bitubo či Andreani.

Nyní navázal spolupráci s dalším světově známým výrobcem tlumičů YSS. Tahle značka tlumičů se vyrábí v Thajsku již déle než 40 let. Jejich evropská distribuce se nachází v Holandsku a vývojové středisko najdete v Itálii. Jedná se o velmi kvalitní tlumiče z dobře zpracovaných moderních materiálů, přičemž v sortimentu najdete přední cartridge, tlumiče řízení a zadní tlumiče, a to v řadách od základních až po závodní.

Základní model zadního tlumiče je rovnou nejpopulárnější na našem trhu, když slouží jako výkonnější náhrada originálu a vyrábí se pro více než 2500 modelů motocyklů.

Aktuálně se prodává za cenu kolem 11 000 Kč vč. DPH, což je ve srovnání s evropskými tlumiči o cca 30 % levnější, což je výborný aspekt poměru ceny a výkonu.

Nejprodávanější základní emulzní tlumič.

Závodní tlumiče? 

Ano, následující foto znázorňuje některé závodní tlumiče, které vyrábí YSS. V posledních letech vyhrávají vrcholové závody po celém světě. V Itálii v loňském roce vyzkoušel zavodni tlumiče YSS tým Barni, neprestižnější tým italského mistrovství CIV. Interní informace z týmu je, že byli velmi spokojeni i ve srovnání s tlumiči, které již používají. Uvažují o navázání další spolupráce. 

Značka YSS má tlumiče jak pro závodníky, tak pro většinu obyčejných motorek.

A co YSS na našem trhu?

Brněnská firma VANGELAS, v rámci nové přímé spolupráci s fabrikou YSS, v loňskem roce absolvovala školení. Mají k dispozici veškeré její speciální přípravky a nářadí, díky tomu všemu jsou schopni Vám nabídnout nejen prodej, ale i poskytnout full servis na nejvyšší úrovni.

Majitel firmy George Vangelas říká:

„Dnes sice umí každý prodávat, ale u nás pří nákupu a v ceně dostanete něco navíc. Zakládám si na osobním přístupu a poskytuji konzultaci. Individuálně dle typu motocyklu poradím a následně společné vybereme Vaše tlumiče, které pak pro nejoptimálnější funkčnost nastavím na míru. Nastavení provedu podle Vaší váhy a Vašeho stylu jízdy. Tim to ještě vše nekonči. Stojím za Vámi kdykoliv budete potřebovat další odbornou podporu, poradenství anebo servis.“

Servis?

Tlumičový olej degraduje, čímž klesá výkonnost tlumení a olej dostatečně nepromazává vnitřní součástky s následkem jejich poškození. Běžně je doporučeno výrobcem servisovat přední vidlice a tlumiče řízení nejdéle po 15 000 km, zadní tlumiče potom každých 30 000 km nebo nejpozději každé čtyři roky.“

A cena?

Jak jsme mluvili o nejprodávanějším emulzním zadním centrálním YSS tlumiči, tak pro zákazníky, kteří si jej u nás zakoupili, máme další zvýhodnění: místo standardních 4490 Kč servisujeme tento tlumič za fixní cenu 3990 Kč vč. DPH. Cena servisu je konečná a obsahuje originální YSS repasovací sadu, doporučený olej, veškerý spotřební materiál a práci,“ vysvětluje George Vangelas.

  1. Je čas na servis vašeho tlumiče?
  2. Chcete precizně a kvalitně odvedenou práci?
  3. Řešíte vylepšení podvozku a chcete si nechat poradit od zkušeného odborníka?

Navštivte prodejnu a servisní centrum Vangelas na adrese Slepá 860/17 Brno, anebo napište email na info@vangelas.com. Více informací najdete také na webu www.tlumice-podvozek.cz.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • VANGELAS Corporation

    • Servis tlumiců a podvozků, nastavení a optimalizace, tuning podvozku, prodej. • Öhlins - officiální servis a prodej • Mupo - officiální servis a prodej • Bitubo - officiální servis a prodej • ANDREANI Group - officiální servis a prodej Naše firma je prvním oficiálně certifikovaným servisní...




TOPlist