globalmoto_duben_nolan




Další novinky Yamahy pro rok 2010

Yamaha inovuje a vylepšuje i ve sféře skútrů a maloobjemových strojů. Nová tvář populárního modelu BW 125, zcela nový X-Max ve dvou motorových variacích, inovovaná nahatá stopětadváca YBR a jako třešniščka na dortu výroční verze TMAX WHITE MAX.

Yamaha X-Max 125 a 250

Nový pevný rám, větší objem úložných prostor umožňující uložení dvou integrálek a nový design přístrojovky. To je ve zkratce popis inovací u řady X-Max, která navazuje na designový styl zavedený luxusním Tmaxem. Z pohledu jezdce se podle konstruktérů můžeme těšit i na pohodlnější polohu nohou, která podpoří využití stroje i na delší cesty. Dvěstěpadesátka bude v nabídce v bílé, černé, břidlicově šedé a stříbrné. Stopětadvacítkovou verzi uvidíme navíc ještě v modré barvě.

Yamaha BW 50

Legendární padesátka s širokými pneumatikami modernizovala design a rozšířila motorizaci na 125 ccm s elektronickým vstřikováním. Rozvor stroje zůstává stejný jako u padesátky, což bude svědčit proplétání po městě, široké gumy zase zvládnou i nějakou tu polňačku. I zde můžete využít úložný prostor pod sedlem, který bez problémů pojme jednu integrálku.

Yamaha YBR 125

Menší změny pro sezónu 2010 prodělal i malý naháč pro začátečníky nebo praktické ježdění. Nové kryty nádrže, kryt výfuku, madla a přístrojovka ukazují, že stačí málo a motocykl rázem vypadá jako nový model.

Yamaha TMAX WHITE MAX

Bílá verze s titanovými doplňky k 10 výročí maxiskútru Yamaha TMAX 500, tady by bylo škoda cokoli dodávat, podívejte se sami na tu krásu.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist