yamaha_demo_tour




Triumph přichystal speciální edice Speed 94 a 94R

Je tomu již dlouhých jednadvacet let, kdy Triumph poprvé uvedl na trh ojedinělého sportovního naháče Speed Triple. Tehdy se psal rok 1994 a právě 94 je také název dvou limitovaných edic, které toto výročí oslavují.

K dispozici tedy budou speciální limitované série, nazvané prostě a jednoduše Speed 94 a Speed 94R. Zatímco Speed 94 bude založen na standardním Speed Triple, „erková“ verze bude založena na Speed Triple R a obdrží tedy navíc plně nastavitelné tlumiče Ohlins, monobloky Brembo a pneumatiky Pirelli Supercorsa.
A v čem tedy spočívá specialita těchto edic? Oba modely budou k dispozici v barvách Racing Yellow a Jet Black a některé doplňky budou oděny do matně černé. Na více místech nalezneme originální původní logo Speed Triplu, které vypadá jako napsané rukou. Důležitá je potom zejména plaketa umístěná na nádrži, hlásící příslušnost k limitované sérii.
Oba modely budou k mání v omezeném počtu kusů. Ceny jsou stanoveny na 12 395 euro (341 tisíc korun) za Speed 94 a 15 010 euro (413 tisíc) za Speed 94R.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist