globalmoto_kveten




Triumph oficiálně otevřel dealerství v Českých Budějovicích

Pokud jste v sobotu projížděli přes jihočeskou metropoli po E55, určitě jste si museli, zejména před polednem, všimnout naproti Baumaxu návalu motorek. Měl svůj jasný důvod, probíhalo tady oficiální otevření nového zastoupení britské značky Triumph, které provozuje společnost Mach Motors.

Triumph intenzivní práci na zvětšení dealerské sítě avizoval již počátkem tohoto roku a teď už to na mapě vypadá přeci jen veseleji. K Praze, Brnu a Olomouci přibyl letos v létě Hradec Králové a teď tady máme pátého dealera, Mach Motors v Českých Budějovicích. Tedy, to slovíčko „teď“ se váže k oficiálnímu otevření tuto sobotu, jinak stroje z Hinckley jste si zde mohli koupit už o prázdninách.

Společnost Mach Motors jsme doposud z motocyklového trhu neznali. V moderním velkém showroomu doposud byla auta značek BMW, VOLVO a SSANGYONG, ovšem jak to často bývá, majitel i tým ve firmě jsou vášniví motorkáři… a Triumph sem parádně zapadá. Ovšem pozor, i v sekci motocyklů jdou v Mach Motors cestou multibrandingu, takže kromě Triumphu mají zastoupení ještě značek Fantic a Jawa.

Jedné stopě je vyčleněna plocha 150 m2 a jde o autorizovaného prodejce Triumphu se vším všudy. Počítat tedy můžete jak s prodejem motocyklů (většinou 15-20 kousků tady najdete vystavených), tak s jejich servisem a nechybí ani u Triumphu tak důležitá nabídka příslušenství a oblečení. Motocyklům se věnuje šest lidí, samozřejmě vyškolených podle standardů značky.

Že si motorkáři našli do Mach Motors cestu, potvrdilo právě sobotní slavnostní otevření. Navzdory nepřízni počasí se na parkovišti objevilo na půl stovky motorek, lidí samozřejmě bylo mnohokrát více a mezi 10.-11. hodinou bylo uvnitř vyloženě narváno. Návštěvníci tak pořádně prověřili služby Triumph baru, který je příjemnou součástí showroomu a tvoří jakousi klidovou zónu. Zejména teď s končící sezónou tak bude čas zastavit se třeba na kafe a prohlédnout si v klidu nabídku strojů. A pokud bude počasí, tak samozřejmě i nějaké vyzkoušet, u Mach Motors mají na testování aktuálně tři modely – Explorer 1200 XCa, Speed Triple 1050 RS a Scrambler 1200 XE. Na brzké jaro 2020 jich potom má být ještě víc.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 9 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
siki89 přispěl 3 Kč
Davcoun přispěl 3 Kč
Zdenek54 přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MACH MOTORS

    MACH MOTORS s.r.o. je stabilní a rostoucí AUTO-MOTO CENTRUM s více jak 25-ti letou historií a zkušenostmi v oboru prodeje a servisu osobních a užitkových vozů. Navíc od roku 2019 s novou autorizací prodeje a servisu motorek TRIUMPH a FANTIC. V budoucnu chceme ještě doplnit nabídku motorek o jednu sp...




TOPlist