yamaha_demo_tour




Fogarty s Johnsonem představí nového Speed Tripla

Fanoušci ostrovních naháčů se mají na co těšit. V pondělí 5. 2. Triumph ukáže novou verzi jejich legendárního naháče, a pomůžou mu s tím dva neméně legendární jezdci. Carl Fogarty a Gary Jonhnson. Kdo z nich bude největším chuligánem?

Na tuhle otázku se ptá videoupoutávka vypuštěná továrnou. V ní najdeme i spoustu dalších sebevědomě znějících otázek typu „ten nejsilnější?“, „ten nejchytřejší?“, „ten nejobratnější?“ nebo „ten nejagresivnější?“. Už dopředu je jasné, že tyhle věty míří pouze na modely Triumphu, protože se nechystá žádná revoluce a troubení k útoku na supernakedy typu Aprilia Tuono V4 či KTM SuperDuke. Místo toho můžeme očekávat další broušení rodinného diamantu, který vždy vynikal skvěle vyváženými vlastnostmi.

Podle otázek ve videu můžeme čekat posílení 140 koňového motoru se 120 Nm a pokud má být tím nejobratnějším a nejovladatelnějším Speedem, měli bychom se dočkat snížení hmotnosti. Nový model určitě přijede se skutečně drobnými designovými změnami, s určitostí už můžeme říct, že bude vybaven novou TFT přístrojovkou, jako má menší brácha.

Dost už ale spekulací, počkejme si do pondělí, s čím že to čtyřnásobný mistr světa superbiků a dvojnásobný vítěz Tourist Trophy přijedou. Zatím můžete kouknout na upoutávku.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Aktualizováno

Na nového Speeda si nakonec budeme muset počkat ještě týden. Původní video byla takzvanou upoutávkou na upoutávku. Dnes Triumph pustil do světa jenom kompletní video, ve kterém spolu na letišti zmínění pánové závodí. Vítěz i nadále není známý, stejně jako bližší specifikace nového Speed Tripla. Z videa jsme pouze odtušili, že novinka nejvyšší specifikace už nebude pojmenována jako "R", ale po vzoru menšího Streeta "RS". Na videu je dále vidět jiná černá přední vidlice Öhlins a jiná kola (pravděpodobně kovaná O.Z.). Pokud se budou britové řídit podobnou politikou, jako u menší 765 verze, můžeme čekat víc verzí, než jenom dvě a "eresa" se navíc dá očekávat třeba quickshifter, bohatší elektronická nabídku ovládaná joystickem na levém řídítku nebo brzdová pumpa Brembo MCS. Uvidíme za týden...

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist