yamaha_demo_tour




Suzuki GSR 750 od Yoshimury

Suzuki GSR 750 je vskutku povedený naháč, a i když je to ve střední nahaté třídě hodně nabité, rozhodně má co nabídnout. Teď si tuhle mašinu vzal do parády dlouholetý partner Suzuki, známý výrobce výfuků Yoshimura a na světě je tak GSR 750 Yoshimura Special Edition!

Speciální edice Suzuki u svých oblíbených modelů umí. Letos jde vlastně o již druhou edici modelu GSR 750. Ta první, která byla představena na jaře, nepřinesla žádné výrazné změny, šlo pouze o estetické úpravy, kde prim hrál modro-bílý nástřik.
Yoshimura SE jde o krok dále a nenabízí pouze jiný design. Jakožto výrobce výfuků samozřejmě svoji edici osadila pořádným výfukem, konktrétně modelem R11, který určitě trochu vylepší křivku výkonu a dodá agresivní zvukovou kulisu.

Hodně se povedly „válečné barvy“, které nenápadně odkazují na supersportovní linii GSX-R, kde má tento naháč kořeny. Jako přídavek zde máme kryt na sedle spolujezdce, takže racingový look je ještě lepší.
U výfuku a nástřiku to ale nekončí. Najdeme zde spoustu dílů z lehkých materiálů, takže jisté úspory budou znát i na hmotnosti. Škoda, že se Japonci nepodělili o přesná čísla ve srovnání s původními 213 kilogramy provozní hmotnosti.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz



TOPlist