yamaha_demo_tour




Endura Sherco 2016 a limitovaná edice Six Days

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
koki888 (160) napsal 14.11.2015 v 00:02

Hrochi bud nemá motorku alebo na nieočm fičí. Tak neviem doma mám Horneta pár rokov a ešte som naň nešáhol (okrem základnej údržby, olej pneu, benzín atď. ) a to má 40000 asi. No a mám doma už tretie Sherco. Nechcel som KTM (to má každý nič pre mňa, inak dobré enduro ) a ako kúpili Husky čo bolo moje prvé enduro po ČZ som nechcel preoblečenú orange. Po Husky som mal ešte Husaberg super stroj. Japonci podľa mňa endurá na naše lesy nevedia, Gas kvalitou na KTM nemal. Takže Sherco. Jazdím s partiou čo ma hlavne KTM 450 mám teraz 300 2T predtím 300 4T. A myslím že kvalita (v porovnaní s KTM) tá istá servisné intervaly to isté akurát stroj je lacnejší aj náhradné diely. Stroj ide ako hodinky (tie diely sú plasty čo poničím, reťazové sady, proste spotrebné veci) bez chýb. Ani raz ma nenechal či 4T alebo 2T. Asi tak chlapec by sa mal zobudiť. Nie som chodiaca reklama ale proste napísať kravinu dokáže každý a ani motorku nevide naživo. Mimochodom nemá nakopávačku a po zime (minulý rok)som prišiel brnkol a stroj chytil na šup. Zatiaľ som ju nepotreboval.

hrochi (155) napsal 10.11.2015 v 10:04-1

Servisní intervaly jako u všeho dnes - víkend jezdíš, týden montuješ. No, ale píšou ... se podepisuje na lepším výkonu a delší životnosti ... takže se to vysype až v neděli

SojkinXR6R (22) napsal 09.11.2015 v 14:45

Maj to i docela pěkný...žabožrouti.. Pojede to asi taky pěkně, podvozek snad užitnej bude, tak až to někdo koupí ať pohovoří o spolehlivosti a výdrži.
V článku mi trochu chybí pár zmínek např k servisním intervalům nebo udávanému výkonu apod...
Takové ty tech. specifikace




TOPlist