globalmoto_kveten




Procházka Malou sportovní halou

Malý souhrn toho nejzajímavějšího, co jsme na toulkách po výstavních halách potkali. Co nás nejvíc zaujalo v Malé sportovní hale, kde je i náš stánek?

Indiho motorka

Michal "Indi" Dokoupil už má svoji mašinu ve finální podobě. Ještě před měsícem na plese hledal grafickou podobu pro svoji nou R6, posuďte sami, jak se mu Yamaha vyvedla. Pokud budete na výstavě v sobotu 14. března 2009 ve 14.00, zastavte se na autogramiádě Indiho.

Capirelli

I z východu už se na český trh dostávají pěkné skútry. Limitovaná edice Capirelli 50 s kitem s navýšením objemu na 80 ccm od Angel Racing je připravená pro zájemce o sportovně laděný a pořádně vyladěný padesátkový skútr.

Blata

Motocyl s nejvyšším poměrem hmotnosti a výkonu na letošní výstavě? Tak to je nový minibajk Blata Ultima W50. Od loňska se Blatě povedlo jejich špičkový závodní model ohlehčit o neuvěřitelných 5 kg! To by byla slušná hodnota i u sportovních šestistovek, natož u minibajku. Velký zájem budí také velké motorky Blata - stopětadvacítky v motardovém a endurovém provedení, které se na jaře dostaly do prodeje.

Blata 125

Motopřívěsy Rebel

Konečně novodobý "pavík", který neudělá ostudu ani za sportovním motocyklem nebo chopperem. Homologovaný přívěs i se závěsným zařízením, který má vlastní značku i velký techničák, je sice homologovaný na maximální rychlost 100 km/h a nosnost 25 kg, ale podobně jako v případě motocyklových kufrů v pohodě zvládne nejméně o polovinu vyšší hodnoty. A na nejčastější otázku hned můžeme odpovědět: "Ano, basa piva se tam v pohodě vejde". Bližší zkušenosti a praktické zkušenosti přineseme v redakčním testu, který jsme si hned domluvili.

Autogramiády Lukáše Peška

Každý den večer si můžete ve střední hale Průmyslového paláce u expozice Aprilie pokecat a vyfotit se s Lukášem. Pokud se chystáte na výstavu dnes večer, Lukáš tu bude od půl sedmé.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist