globalmoto_kveten




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
JDcb (0) napsal 25.03.2024 v 08:58

Zdravím redakciu, chcem sa opýtať, či uvažujete o možnosti predplatného v eurách? Máte priaznivcov aj za riekou Moravou, dosť by to pomohlo.

1 reakce

Jarda
Jarda 27.03.2024 v 11:32

Ahoj, zatím je možné zaplatit přes GoPay bránu a vybrat si svoji banku nebo zaplatit kartou Visa/Mastercard. Pokud zvolíš platbu převodem, tak je možné finance poslat ve Eurech přes IBAN.

Cenově to vychází takto:

6 měsíců = 12 EUR
12 měsíců = 20 EUR
24 měsíců = 35 EUR

Děkujeme.


The_exploited (3) napsal 17.03.2024 v 18:35+1

Už jen z principu Vám peníze nepošlu. Jsou i jiné, kvalitnější weby, kde člověk dostane daleko víc informací. Ale chápu, doba je zlá, každy se snaží nahrabat kde se dá

Luna98 (1) napsal 10.03.2024 v 15:27+1

Dobrý den,
při počtu registrací a vynásobení částkou předplatného je to již zajímavé finální číslo pro provozovatele toho webu, víceméně se to dá pochválit jako dobrý obchodní tah a slušný příjem do rozpočtu bez jakékoli změny inovace a nějaké další přidané hodnoty. S ohledem na skutečnost přesunu přenosů motoGP na program Nova Sport 6, já osobně toto předplatné beru za další ,,tahání" peněz lidí, lze souhlasit s textací uživatele terere níže.

1 reakce

Jarda
Jarda 27.03.2024 v 11:41

Dobrý den, počet předplatitelů nerovná se počet registrací. Nesouhlasím s tvrzením, že bez jakékoliv změny inovace nebo přidané hodnoty. Web pořád prochází vývojem, jedná se nejen o doplňovaní funkcí, ale i nové články, srovnávací testy. Všechno toto bylo roky zdarma přidáváno. Nyní už to bylo finančně nad naše síly, takže jsme se rozhodli malou část webu zpoplatnit. Jsou to hlavně drahé články od Alana, srovnávací testy, reportáže z muzeí, testy ojetin, slevy u partnerů, soutěže a další články, které se budou přidávat a doplňovat. Připravujeme novou mobilní aplikaci, to vše stojí dost peněz.

Vůbec se nezlobím na ty motorkáře, kteří si předplatné nezaplatí. Z nějakého důvodu nechtějí nebo službu nevyužijí. Nechápu, ale ty nenávistné komentáře, že jsme si potřebovali nahrabat, že z principu vám to nezaplatím apod.

Nikdo nikomu nic platit nepřikazuje, pořád je 90% webu zdarma: bazar, forum, manuály, články, videa...


tenere (4) napsal 09.03.2024 v 17:12+1

Motorkáři mají cenu jen ve foru ,komentářích a manuálech. Zbytek je o ničem Takže za mne je to jen tahaní peněz za nic A pro redakci dostane se na úroveň Motorrad,1000PS a jiných webu a pak chtějte za to peníze. To co předvádíte je jen placena reklama prodejců motocyklu a vybaveni ale ne skutečné hodnoceni

1 reakce

Jarda
Jarda 27.03.2024 v 11:52

Dobrý den,

mrzí mě, že to takto vidíte, že je vlastně vše zaplacené. My máme ale od motorkářů, kteří nám píší emaily nebo nám to chodí na výstavu říci osobně jiné informace.

Srovnávat server Motorkari.cz s impériem jménem Motorrad je úsměvné. Nedá se to vůbec porovnávat, Motorrad operuje na mnohem větším německém trhu, má mnohem více lidí na testování motorek, mnohem větší rozpočty na všechno.

Co ale nemá jsou šikovní programátoři, jejich komunita je nulová. Neznám v Evropě jiný web, který by nabízel takovou databázi motorkářů s možností vložení motorek, měl k vybranému modelu tolik dat, fotek, videí, manuálů. Třeba Yamaha R1: https://www.motorka...a/yamaha-yzf-r1.html

Na výstavě za námi přišel jeden motorkář a říkal, že v Německu takovou databázi vůbec nemají.

Jinak web 1000ps.at znám od jejich začátku, také to bylo někdo kolem roku 2001 jako Motorkari.cz a před pár lety je právě koupil Motorrad, takže korporát a je otázkou, co bude dál.


Jury64 (23) napsal 09.03.2024 v 07:53+1

premium články, zas je někdo nenažranej, začaly s tím jiný deníky, tak proč ne my, kromě peněz to i komplikuje život a proč by měl někdo cizí vědět, že si právě teď čtu nějakej článek. Jak zde už někdo správně poznamenal, jak vím, že ten článek bude kvalitní. Jedinej premium článek co jsem ochoten si koupit, je fotka, jméno, adresa a telefon toho kdo to vymyslel (je to vůbec motorkář?) A až naštvou nejakýho ajťáka, stejně to bude hned dávat ZADARMO na net.

1 reakce

Jarda
Jarda 27.03.2024 v 11:57

Dobrý den, když vás bude zajímat nějaký článek v časopise, také si ho nejdříve prohlédnete a potom když vás nezajímá, tak ho vrátíte a budete chtít peníze zpátky?

Web Motorkáři.cz funguje 23 let a věřím, že jste za ty roky přečetl desítky článků, které vás zaujaly a víte, že další budou stejně dobré, jako ty předtím. Nekupujete něco nového nebo zajíce v pytli. A i kdyby, tak prostě přijdete o 29 Kč za ten jeden článek a příště si to už nekoupíte. Možná jste si taky v životě někdy koupil něco (zmrzlinu) a pak vám nechutnala, tak si ji prostě příště z toho obchodu nekoupíte.


bobor1 (27) napsal 07.03.2024 v 16:31

informace během závodního víkendu budou taky jen za kačky?

Pilows (1) napsal 07.03.2024 v 12:50+1

Zdravím všechny motorkáře a přiznávám určité rozpaky. Články jsou zboží jako každé jiné a jako každé jiné mají své výrobní náklady, navíc je tvoří živí lidé, kteří chtějí za kvalitní práci adekvátní odměnu. Proto, pokud je vydávající subjekt přesvědčen, že jsou natolik zajímavé a fundované, může je nabízet za úplatu, pokud tedy nepostačuje příjem z reklam a inzerce. Je mnoho periodik, která si lze kupovat v listinné formě i elektronicky a funguje to. U tohoto projektu se však obávám, aby to spíše neznamenalo začátek konce. Pokud mám prostředky na pořízení motorky, její provoz a servis, určitě si mohu bez problému dovolit diskutované předplatné. Množství negativních reakcí zde svědčí o tom, že nejsem jediný, kdo nebude mít o předplatné zájem hlavně z principu.

2 reakce

Jarda
Jarda 27.03.2024 v 12:03

Dobrý den,

děkuji za názor. Jak už jsem ale napsal, kdo nebude mít o předplatné zájem, tak je tu pro něj pořád 90% obsahu webu a služeb zdarma. Nic se nemění a vůbec se na tyto motorkáře nezlobím, že si těch 500 Kč / rok nezaplatí.

Nechápu ale tvrzení, že si to nezaplatím z hlavně z principu. Myslím, že vám web Motorkáři.cz za těch 10 let co tu máte registraci přinesl spousty informací, prodal jste motorku v bazaru, něco si přečetl. Nechápu nyní tu zášť a posmívání. Stovky motorkářů si předplatné zaplatilo a je to vidět hlavně na prvních stranách této diskuse, kde jsou jiné komentáře.

Jak už jsem ale napsal výše, web pořád pojede dál, nic se nemění, jen prostě pár nových článků, srovnávací testů, ojetin, soutěží bude zpoplatněno.


convoy (10) napsal 03.03.2024 v 20:29+2

Předplatné nechci.
Zaujala mě možnost zakoupit jen článek, ale jak poznám že ten konkrétní článek bude pro mě přínosem? Bude mít clickbajtový název, aby si ho čtenáři co nejvíc kupovali? Co když zaplatím a článek mi nedá, co od něj očekávám? Kdo mi vrátí poníze když nebudu spokojený s obsahem? Je to jen snaha vyždímat ze čtenářů nějaký prachy. Nestačí vám příjem z reklamy?

griso21 (147) napsal 03.03.2024 v 14:41+4

Opět česká nenažranost.Byl tu nějaký standard,za premium prý dostanu něco víc.Nedostanu,dostanu zase jen ten standard,který jste pro neprémiové seškrtali,víc ani hovno.

2 reakce

Jarda
Jarda 04.03.2024 v 06:59

Ahoj, není to pravda. Bude přibývat obsah, který bude nový a na který by předtím nebyly finance. Viz. test ojeté BMW K1 nebo reportáž z muzea pana Hošťálka. Chceme navýšit počet článků, ale zdarma už to nebude.


KamilS (4) napsal 03.03.2024 v 11:06+1

Já musím říct že nemám rád předplatná kvůli tomu, že většinou jde o pouhé zlatokopectví. Ale to, že nabídnete i možnost zakoupení konkrétního článku samostatně, úplně mění situaci! Rád zaplatím za dobrou práci a za to, co mě zajímá.

Ghostik (678) napsal 29.02.2024 v 11:59

Jestli to diskutujícím nedošlo, jde o nenápadný sponzoring pro Olivera Königa.
Proto ta korunka prispěvovatelům.
.
Tímto srdečně zdravím Olího
A držím moc a moc palce

kníželucifer (31) napsal 29.02.2024 v 08:39

Plánovali jsme ho několik let…..a dosud nevychytali
No tak nevim kluci kde udělali soudruzi z NDR chybu.

Marex (2574) napsal 29.02.2024 v 00:47

Za mne v pořádku. Možná je to dobrý tah a vydělá to takto více, než o co přijdete na shlédnutých reklamách. Snad tímto nedáte vyrůst konkurenci a nepřijdete o sledující.
Hodně zdaru.

BlackDevil (962) napsal 29.02.2024 v 00:10+4

Ahoj Vážení redaktoři.
Předplatné... Prémium... nebo jakkoli to chcete pojmenovat...
Dle mého názoru bych řekl, že by se Vaše práce mohla napřed kvalitativně zlepšit, a až potom nabídnout pro předplatitele významné rozšíření, ne omezení těch, kteří zatím, nebo nikdy platit nechtějí.
Ti co nebudou chtít platit nikdy, se v delším horizontu přestanou na web přihlašovat, jelikož se stejné info dá nalézt i u konkurence. Část těch, kdo se zatím jen rozhodují, se rozhodne neplatit taky, a info co jim chybí si najdou, jelikož prostě nenabízíte nějaké opravdu rozdílové informace.
Priklad:
Data k poslednímu testu moto GP jste vydali ve velmi stručné formě o 3-5 hodin později než se testy konaly... bez úvodu článku, upozornení že se něco koná, nebo aspoň základní informaci. Méně informovaný fanoušek by na to vůbec nepřišel, že se něco děje...
Ráno při snídani okolo 7 hodiny už jsem na konkurenčním webu vše četl test končil v 9-10 ráno ??? ... u Vás ani nadpis článku... stejná situace i 2 a 3 den...
Přijde mi, jako bych si šel do prodejny pro novou motorku a za příplatek mi prodejce nabízel " dokonce " na té motorce i kola
Nevím, jestli je vzhledem i k vyostřeným debatách pod články dobré takto kastovat jednotlivé členy... mohlo by se to strhnout do nepěkných invektiv. Aspoň že jste zrušili vizuální rozlišení předplatitele...
Doufám, že se to celé nezvrhne v nějaký nepřehledný guláš, jelikož budou diskutovat pod jedním článkem jedni i druzí a
Pod vlivem neúplných informací můžou vznikat zásadní dohady a rozepře.
Nezávidím Vám, a hlavně tomu, kdo bude určovat, co bude zveřejněno v jakém režimu... při porovnání této varianty a obsahu např. SEZNAMU a IDNES... Idnes si jako premium nikdy nekoupím... pro udržení množství čtenářů při nabídce konkurenčních vebů, dávají jako Premium druhořadé články... pokud je to nejaktuálnější a zásadní zpráva co je PREMIUM...mám info z okolí, že z IDNES odcházejí aby měli kompletní portfolio zpráv... a jsou na tento Web dlouhodobě naštvaní...
Za mně je tato cesta kontraproduktivní...

jirka-mz (23) napsal 28.02.2024 v 20:47

Nákup jak už tady zaznělo je tak trochu kostrbatý, pro někoho až matoucí, ale jde to dobře provést i z prohlížeče z mobilu. Platba přes QR kód proběhla v pořádku. Kritika na formu objednávky a uváděné ceny bez DPH už tady zazněla, tak to nebudu dál rozebírat.
Jsem celkem zvědavý na to jak to tady bude pro nás předplatitele fungovat...

JinVan (0) napsal 28.02.2024 v 19:03

Ahoj. V aplikaci to nějak zlobí. Mám předplaceno, na www stránkách vše maká, ale v aplikaci i po restartu vidím u premium článku pouze první odstavec a první foto a víc nic...

2 reakce

Jarda
Jarda 28.02.2024 v 22:25

Ahoj, máš iOS nebo Android. Mně to na Androidu funguje. Od října pracujeme na nové mobilní aplikaci pro obě platformy. Dej nám prosím ještě čas a mělo by to jít i na Apple zařízeních. Děkuji.


Slow (48) napsal 28.02.2024 v 13:48+1

Jj, už se nám to pěkně rozrůstá...

brodak (164) napsal 28.02.2024 v 09:05+7

Zajímám se asi 50 roků o silniční motocyklový sport. Dostávám se ale do situace, že mě to pomalu přestává bavit. Závodů MOTOGP bude za pár roků asi 25, k tomu WSBK, FIM EWC, Alpe a další mistráky. Tolik víkendů ale jejich sledování odmítám obětovat. Za možnost sledování v TV už chtějí všichni peníze. I Live timing na světové mistrovství - ševče zaplať!
Bohužel se z tohoto sportu stává "krasobruslení" a o výsledku rozhodují rozhodčí a dodavatelé pneumatik. Výsledky závodů se člověk dozví mnohdy až v pondělí po víkendu, celkové výsledky různých seriálů až s několika měsíčním zpožděním a to ještě není jisté, že to tak bude platit. To se týká v podstatě všech seriálů - MotoGP, WSBK, IDM-DE, FIM EWC, AČR, CAMS - nikde není jasné, jaké bude oficiální pořadí za pár dní či týdnů. Raději asi budu chodit na ryby a na houby, věnovat se zahrádce a ať si ti rozhodčí o výsledcích rozhodují třeba před závody.

MilanMl (302) napsal 28.02.2024 v 08:10-1+1

Ešte by som chcel poradiť redakcii,aby neoznačovala zamknuté články v náhľade . Potom vám ľudia nebudú na ne klikať.

MilanMl (302) napsal 28.02.2024 v 08:07

Som zvedavý,ako to bude v športovej sekcii.
Pokiaľ sa zamknú len články,nič sa nedeje,aj tak ich nikto nečíta. Ale keď sa zamknú aj diskusie,bude veselo .

MilanMl (302) napsal 28.02.2024 v 08:00+1

Nechápem,prečo by predplatitelia mali byť označovaní korunkami. A keď už chce šéf korunky,tak všetci,bez možnosti vypnutia. Nemajú sa ,predsa,za čo hanbiť.

jiluc (6) napsal 27.02.2024 v 20:14+6

Já bych se s tím předplatným moc nevzrušoval, spoustu z nás uživatelů se naštve, odhlásí, webu klesne počet sledujících, což bude mit negativní vliv na tržby z reklam, možná i klesne počet pozvánek na rauty s testováním novinek a bude vymalováno... to raději zase pošlu peníze Michalovi Hamšíkovi a pomazlím se s hezkým voňavým časopisem... Ale nic zlého redakci nepřeji, kdyby to takhle chtěl někdo nálepkovat ?

K167 (1481) napsal 27.02.2024 v 13:36+4

Tak jsem si tu korunu vypnul a hned se cítím tak nějak lehčí. Kdyby byla na výběr čepice s rolničkama, tak bych do toho šel. Ta netíží.

motorbreath (491) napsal 27.02.2024 v 13:29+6

A ještě si dovolím jednu poznámku. Všiml jsem si, že sám pan majitel Jarda dává těm, co se k tomuto tématu vyjadřují kladně plusy a k těm, co si to dovolí kritizovat mínusy. To jako fakt? Stojí to za to? To je jak když v práci šéf rozděluje prémie a těm co mu vše odkývou dá a těm co si dovolí kritiku dá prd. Jsem si vždycky myslel, že správný šéf a manžer by měl zůstat nad věcí a do podobných debat nevstupovat, ať už se jedná o pochvalu, nebo kritiku, protože oboje k manažerským rozhodnutím patří a jen čas ukáže, zda bylo dobré, či špatné.

8 reakcí

Jarda
Jarda 27.02.2024 v 14:26

Nechápu, proč bych se nemohl vyjádřit mínusem, když to prostě není pravda = Nesouhlas.

martasjRSV (504) napsal 26.02.2024 v 09:57
Škoda, že prémium vlastně nenabízí nic navíc, ale osekává do teď základní nabídku.


Tohle prostě není pravda, proto jsem dal Nesouhlas.

Manažer Alzy by do diskuse vůbec nechodil a prostě to spustili a hotovo.

Myslím, že se tady fakt už řeší blbosti a opravdu se hledají miniargunety proč nechci platit. A opět říkám, kdo má zájem, zaplatí si, kdo nemá, tak ať neplatí. Je to každého svobodná volba. Na webu je milion fotek, tisíce článků, stovky videí dále volně bez omezení.


K167 (1481) napsal 27.02.2024 v 13:06

Tak se mi zdá, že se nám tady v diskusi objevují od lidí, kteří chtějí přispět, tři věci (nejasnost při ochotě platit na delší dobu, DPH, QR kód), o kterých tu psal jeden šašek už 25.02.2024 v 10:35 hodin.

"Ahoj Jardo,
tak tady máš tu zpětnou vazbu hned k tomu placení, protože úplně "intuitivní" to není, to si přiznejme. Abych se dostal dál na stránku s volbou délky předplatného, musím nejprve zde:

kliknout na "Objednat" pod částkou 299 Kč, což mě trochu mátlo, protože jsem nechtěl předplatné na půl roku, ale na dva. Naštěstí jsem si všiml, že u těch 299 Kč je napsáno "Cena od".
Další věci je ta cena bez DPH, která se objeví po tom kliknutí, když zde je cena 299 Kc s DPH, což zde ale není napsané. Dále, když popadnu prstem na mobilu ten posuvník, nejde mi s ním posunovat, musím do toho prostoru pro navýšení délky předplatného klikat, ale u 24 měsíců ten posuvník nedojede až do (pravého) okraje, zatímco u 6 měsíců v tom (levém) okraji je, což s cenou bez DPH působí dojmem, že ještě nejsem na max. délce předplatného, když ta je přece 899 Kč (no jo, ale s DPH, což zde není vidět).

Jasně, klikání na šipky nahoře funguje ... čímž mě vlastně napadá, proč tam je ten "nedobíhající" posuvník.
No a konečně, když se proklikám až k placení, nevyskočí na mě cena s DPH 899,00 Kč, ale 899,03 Kč, jenže já ze svého účtu platit halíře nedokážu, takže Vám je dlužím.. Neškodilo by tedy, kdyby ta částka s DPH byla zaokrouhlena na celé koruny.
A že by mi přišel e-mailem QR kód, abych ty údaje nemusel při zadávání platby doplňovat, to si necháme, až budu platit zase za 2 roky. Je mi jasné, že každá sranda něco stojí.
Tak to je za mě pár mušek, které by bylo ještě dobré vychytat."

Více na: https://www.motorkari.cz/clanky/?act=moto-novinky&menuKey=moto-novinky&did=50790&diskuze=1&pgr=4
Copyright © Motorkari.cz

11 reakcí

Jarda
Jarda 27.02.2024 v 13:09

Ahoj, budeme to řešit. Četl jsem to. Omlouváme se všem, které jsme přivedli do omylu s cenou.


Frankie (731) napsal 27.02.2024 v 11:29-1+3

Je vidět, že je systém platby dělaný původně pro firmy za reklamy. Proto cena bez DPH, za platbu kartou se připlácí, žádný QR kód, jen příkaz k úhradě atd.

Jinak ohledně platby...když už zde trávím hodinu denně, nemám problém za to něco dát. Kupuju ještě Motohouse a Motoroute, u časopisů jasný, že nejsou zadarmo a tady na webu mám násobně víc možností, ať už testy, cestopisy, sport, databáze motorek, fórum, videa atd.

A kdo nechce platit, základ mít bude. Jasně, že některý věci to chce ještě doladit, ale každý se pořád učíme...

1 reakce

Jarda
Jarda 27.02.2024 v 18:00

Ahoj, QR kód nyní doplněn. Cena s DPH bude také.


Mercurio (87) napsal 27.02.2024 v 11:13-1+1

Nemám problém s platbou ,ale s korunkou jo. Tak jsem si ji raději smáznul.
Nějak se mi vybavil Anton Špelec a jeho Císařpán je vůl . Ale korunovanej !
Raději zaplatím tady ,než kupovat zde zmiňovaný MH. Ten mě bavil ,než to vzali do rukou Kadlena s Drdlenou. Vzhledem k tomu,že jsem měl pubertu cca 10 let před nima ,už mi neměli co říci... A ještě mi na zbyde na pár piv. Takže za mě dobrý.

berry78 (145) napsal 27.02.2024 v 11:09-1+4

Já to chvíli zpracovával .. ale pak jsem si členství koupil na 2 roky ... chodím jsem každý den - obsah za ty peníze stojí . Jediné co mi vadí ... proč kurva prezentujete cenu bez DPH ??? ... kolik lidí si na tu platbu za premium členství uplatní odpočet DPH ? .. moc ne .. jen to o malinko líp vypadá a lidi to nasere až při placení až se jim tam DPH přičte .

2 reakce

Jarda
Jarda 27.02.2024 v 11:34

Ahoj, máš pravdu, mrzí mě to. Tohle se budeme snažit opravit. Všude na webu a v prezentaci je ale cena uvedena s DPH, jen potom při objednávce je to bez DPH. V košíku už to máš komplet včetně DPH uvedené. Myslel jsem si, že to nebude takový problém, ale vadí to, takže budeme řešit. Omlouvám se.


Martin-zx (52) napsal 27.02.2024 v 11:02-2+1

Nemám s tím problém.

Dříve když nebyly testy a články tady na m.cz, tak jsme si kupovali ČMN, atd.

Snad se obsah ještě zlepší.

Děkuji za Vaši práci.

S pozdravem
Martin-zx

motorbreath (491) napsal 27.02.2024 v 10:43+3

Já myslím, že se dnes probudili do střízlivého rána, jak se tak říká. Včerejší boom pomalu opadá a dnes už budou platby přibývat o dost pomaleji. Tak se to znova topne, aby se na to upozornilo. A za pár dnů dojdou k závěru, že budou muset přitvrdit a pozamykají více článků. Ale rád bych se mýlil.

Předchozí
1 2 3 4 5
Následující



TOPlist