husqvarna_svartpilen_801_2




Motorkáři.cz na Motosalonu a další doprovodný program

Při okukování novinek byste neměli vynechat ani stánek Motorkáři.cz. Letos jsme si pro vás připravili dvě zajímavé motorky, budeme promítat videotesty, v rámci autogramiád si popovídáme se zajímavými hosty a nabídneme vám trička s novými motivy. A určitě nevynechejte ani ostatní doprovodný program!

Najdete nás na tradičním brněnském místě u eskalátorů, hned u vchodu do pavilonu P, stánek číslo 31, naproti velkému stánku ASP Group. Díky vysoké věži byste nás neměli přehlédnout. Přijďte na kus řeči, zkontrolujte, co je nového na našem webu, na fóru a potom nezapomeňte okouknout vystavené motorky.

Třeba Jawu Dingo Pavla Suchého, která na přelomu roku 2016 a 2017 projela Austrálii. Motorka se základem v Jawě 638 si prošla mnohými úpravami, aby nakonec bez problémů zvládla necelých 28 000 km napříč Austrálií a Tasmánií. O motorce, cestě samotné a dalších Pavlových plánech se můžete dozvědět v rámci jeho autogramiád ve čtvrtek, pátek a v neděli. Nečekejte podpisové kartičky, přineste sebou knížky, kdo nemá, může je koupit přímo na místě. Na stánku budeme mít jak první díl Jawy kolem světa, tak i druhé australské pokračování. Poutavé a zábavné čtení může být vaše za 390,-.

Pavlova Jawa by vlastně šla zařadit do kategorie přestaveb, takže určitě nebude mít problém skamarádit se s BMW K 1100RS. Z téhle motorky není jednoduché udělat pěknou přestavbu, a to nedalo spát Lukáši Pokornému. O motorce jste si už mohli přečíst u nás na webu, a protože se motorka líbila, rozhodli jsme se vám ji ukázat naživo.

Pro sběratele podpisů, fanoušky sportu a zajímavého povídání máme připravené i další autogramiády. Účast nám přislíbili Kuba Kornfeil závodící v Moto3, náš úspěšný reprezentant na přírodních okruzích Kamil Holán, objeví se i jeho soupeř Michal „Indi“ DokoupilVeronikou Hankocyovou. Kuba Smrž, jedoucí letos opět britské superbiky, přijde se svým bráchou Matějem a povypráví třeba o nadcházejícím společném působení v mistrovství světa endurance, Milan Engel a Gábina Novotná zase popovídají o tom, jak prožívali letošní Dakar a co chystají dál. Pokud vás něco na dotyčné zajímá, nezapomeňte se zastavit a zeptejte se během rozhovoru.

K tomu všemu jsme pro vás připravili novou edici triček Motorkáři.cz. Na výstavě budou k dispozici tři designy (moucha ve dvou barvách) v pánských velikostech M, L, XL, XXL a jedno dámské triko ve velikostech S, M, L, XL. Tričko bude za 390,-, a kdo si ho nekoupí, ten není pravý motorkář! :) Kromě triček budou k dispozici i tabulky pod SPZ za 69,-. Kdo nejde na Motosalon a přesto by si rád něco koupil, bude mít po výstavě možnost v našem eshopu.

Doprovodný program

Jízdychtivý motorkáři by neměli minout Pavilon F, kde najdou testovací dráhu s elektrickými čtyřkolkami, koloběžkami a koly, a hlavně plochu u pavilonu K, kde budou probíhat testovací jízdy na skútrech do 125 ccm. V „eFku“ se bude jezdit celý den, venku od půl desáté do pěti.

V show aréně u známého pavilonu Z, bude po celý den probíhat řádění kaskadérů Crazy Day, jezdců motogymkhany a Míry Lisého. Ve čtvrtek to budou od půl dvanácté tréninky, aby byli všichni připraveni na hlavní program, který poběží od pátečních 10:30. Kluci z motogymkhany ukáží závody ve slalomu, Míra Lisý předvede svojí show a na závěr se předvede Crazy Day Show. Venkovní program poběží každý den do sedmi, v neděli se končí v pět.

Živo bude také na hlavním pódiu v pavilonu P. Jednak tam ve čtvrtek v jednu hodinu proběhne slavnostní zahájení veletrhu, ale hlavně se tam po celý Motosalon budou střídat zajímaví hosté, a třeba také kurzy první pomoci. Ve čtvrtek to bude třeba Míra Lisý, kpt. Petr Matoušek z PČR, v pátek se k nim přidá Oliver Konig a Josef „Káďa“ Kadeřábek, v sobotu proběhnou workshopy od brněnského Autodromu, proběhne rozhovor s Ondrou Ježkem, Pavlem Kejmarem, Františkem Smolou a dakarskými jezdci týmu MRG, představí se festival rychlosti mezi pavilony Brno Revival a bude se soutěžit o vstupenky na brněnské superbiky. V neděli na pódiu proběhne vyhlášení ankety Motocykl roku 2018. Pro větší přehlednost vám doporučujeme stáhnout si mobilní aplikaci brněnských veletrhů, ve které budete mít vše přehledně a při ruce. 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 6 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
fvp přispěl 2 Kč
baron_FoX přispěl 2 Kč
Freddy_X přispěl 2 Kč
milousv přispěl 2 Kč
speroure přispěl 2 Kč
bruntal přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist