globalmoto_kveten




Novinky LS2 pro rok 2021: Helmy i oblečení

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
kopv (46) napsal 21.05.2021 v 11:40

Všem níže děkuji.
O překlápěcí přilbě této značky jsem přemýšlel, díky vaším zkušenostem, jdu k jiné značce,
Ještě jednou díky a mnoho šťastných kilometrů

Plameňák01 (24) napsal 16.01.2021 v 06:23

No, bohužel je to jenom navoněná bída, vlosi si otec pořídil jejich překlápěčku, prodejce ASP ji vychválil, ale už po první jízdě hodně rychle vystřízlivel.
Přilba byla o proti jiným dost hlučná, při prvním dešti do ní začalo téct a pin-lock vůbec nefungoval, plexi se pod ním začalo orošovat. Po cca 1000 km přestala jít otevirat jedna ventilačka a na plexi prasknul spodní zobáček, který plexi drží ( dost slabé místo).
Když ji byl otec reklamovat a řekl jim, že ho přilba hodně zklamala, tak mu řekli, že co by chtěl, od tak levné přilby, osobně přilba za 8000 Kč, mi nepřijde levná.
Když vezme kvalitu zpracování, tak se spíš blíží kvalitou přilbě z Lidlu.
No když to shrnu, teď ji prodal jako skoro nejetoj za 4 000 Kč, což mě přijde jako odpovídající její kvalitě.
Hlavně mě zarazilo chování firmy ASP Group, při prodeji samá chvála a při prvním problému to je přece levná přilba, co by ste chtěl.
Chtěl sem si jí u nich taky koupit, ale řekl jsem si počkám, jak bude spokojenej táta a udělal jsem dobře, je to jenom předražená Čína s čínskou kvalitou.
Takže za mě nikdy více, radši si připlatím a koupím si Sharka

vessmir (1) napsal 13.01.2021 v 12:37

Také jsem měl Ls2 a můžu jen potvrdit. Strašně hlučná a po dvou sezónách se odlouplo gumové těsnění. Nikdy více.

kostis1 (51) napsal 13.01.2021 v 08:13

Loni jsem si koupil LS2 Storm,je lehká,hezky sedí na palici,ale tím to končí? Vzhled helmy je sice jak z Marsu,ale pravdou je,že hranaté náfuky a žebra a vše co je na tom namontované strašně sviští a hučí a helma je uvnitř dost hlučná. Otvírací větrání v podstatě nefunguje,nepoznal jsem rozdíl mezi zavř.a otevř. Pinlock se samovolně odporoučel asi po páté jízdě když po otevření Plexi vylétnul. Zlomený čudlík na Plexi co pinlock drží nevydržel.(namontované u prodejce) Po cca deseti jízdách se na předku helmy u otevírání větrání na tlamu objevila prasklina(nespadla,neházím s ní a nekopu do ní) za mě to teda Španělé moc nezvládli...

Kulasec (56) napsal 13.01.2021 v 07:54

Říkám to ještě jednou: nevydávejte čínskou značku za španělskou. To že mají nějakou kancelář ve španělsku nic neznamená. Firma byla založena v Číně čínským kapitálem 350 eur a tam stále vyrábí. Ano, zní to lépe když se řekne španělská firma, ale sami Španělé ji za španělskou těžko mohou považovat.




TOPlist