globalmoto_duben_nolan




V Modřicích otevřeli největší prodejnu Kawasaki v ČR

Ulice U Vlečky v Modřicích na jižním okraji Brna, kousek od nákupního centra Olympia, platí za adresu českého importéra Kawasaki již rovných 10 let. Jako dárek k tomuto jubileu si zde přes zimu nadělili novou reprezentativní prodejnu, kde si motocykly zelené japonské značky můžete prohlédnout na největší prodejní ploše v ČR.

Modřickou prodejnu znal určitě každý fanoušek Kawasaki, působila stále moderně, ale i ti nejvěrnější se občas ozývali, že by to chtělo trochu více prostoru, aby bylo možné si vystavené stroje prohlížet s dostatečným odstupem a také aby se na prodejní plochu vešly všechny modely. To už není žádný problém, neboť přes zimu proběhla důkladná rekonstrukce celého objektu, byla přistavěna další velká část, zvětšoval se sklad, narostlo servisní zázemí, aby bylo možné obsloužit rostoucí zákaznickou základnu, a především prodejní plocha teď činí přes 500 m2, tedy dobře o polovinu více, než tomu bylo doposud. Interiér je vyvedený podle nejnovějších světových standardů značky Kawasaki v kombinaci šedé a zelené barvy, doplněné o dřevo a působí vzdušně a moderně.

A co uvnitř najdete? Samozřejmě kompletní modelovou řadu motocyklů Kawasaki, a to od malých dětských po 200koňové kompresorové bestie, nechybí ani ostré offroady. Motocykly to nekončí, Kawasaki přeci vyrábí i vodní skútry a čtyřkolky, i ty si zde můžete prohlédnout. Prim samozřejmě hrají zbrusu nové stroje, ovšem k vidění jsou i ikonické modely z minulosti, jako třeba svého času nejrychlejší motorka planety Ninja ZX-12R, terénní tříkolka Tecate či legendární první čtyřválcová Z1. A kdybyste nakoukli do kanceláře majitele, našli byste tam Ninju ZX-10R z roku 2005 ve výjimečném stavu, jejíž test jste si mohli přečíst zde.

Přestože Kawasaki ve svém portfoliu nemá skútry, i ty na prodejně najdete, neboť zde sídlí též importér značky Peugeot. Samozřejmostí je, že se na prodejně kompletně obléknete doslova od hlavy po paty, z nabízených značek jmenujme třeba helmy Shoei a Airoh a oblečení značek Lindstrands, Halvarssons či 4SR. Anebo si můžete udělat radost nějakým kouskem přímo z kolekce Kawasaki, originálního oblečení, doplňků a příslušenství s logem zelené značky zde mají víc než dost.

 

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Moto Modřice

    Motocyklová prodejna s názvem Moto Modřice zastřešuje společnosti ASKO KC a Scooters které jsou výhradním dovozcem do České Republiky motocyklů KAWASAKI, FANTIC, BSA, skútrů Peugeot a motocyklového oblečení JOFAMA, HALVARSSONS, LINDSTRANDS a výfuků GIANNELLI pro Českou republiku. Zákazník u nás n...




TOPlist