husqvarna_svartpilen_801_2




Hlasujte: Nejlepší koncepty a limitky v Miláně

Letošní výstava EICMA konaná v Miláně nabídla několik zajímavých konceptů a prototypů, nejedna značka své motocykly představila jako limitovaná edice, aby upozornila na jejich exkluzivitu. Podívejte se na seznam všeho nejzajímavějšího a hlasujte co vás nejvíce zaujalo.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Hlasujte o nejzajímavější koncept nebo limitku

Vyberte protypy nebo limitované edice motocyklů, které považujete za nejpovedenější.

  1. Návrháři vývojového centra Honda v Římě pojali model CB1100 TR jako „Krále městských plochodrážních okruhů“, coby určitý „kontrapunkt“ ke vzhledu klasických amerických plochodrážních strojů pro off-roadové oválné okruhy. Jedná se o koncept.
    Hlasováno: 98x
  2. Koncept Africa Twin Enduro Sports vznikl s cílem rozšířit řadu Africa Twin, jenž by měl nabídnout ještě lepší schopnosti při jízdě v terénu. Výchozí model byl vylepšen několika lehčími komponentami podvozku, odvozenými od jednoválcových modelů CRF.
    Hlasováno: 94x
  3. Dvouválcová osmistovka o kubatuře kolem 800 ccm. Součástí výbavy s největší pravděpodobností bude elektronický plyn Ride-by-wirem několikastupňová kontrola trakce, volitelné jízdní režimy, a dost možná i konektivita My Ride.
    Hlasováno: 47x
  4. Kapotovaná verze kafáče Vitpilen 401. Za povšimnutí stojí i aerodynamický rám okolo přední části motoru, svádějící vzduch k agregátu kvůli lepšímu chlazení. Zatím se jedná o koncept.
    Hlasováno: 47x
  5. Limitovaná, které se vyrobí jen 695 kusů. Ve spolupráci s firmou Abarth postavila na základě XSR polokapotovaný café-racer, který má snížená řídítka, karbonovou kapotáž, výfuky Akrapovič.
    Hlasováno: 25x
  6. Koncept se snaží dosáhnout na co nejnižší hmotnost, což vysvětluje hliníková nádrž, či karbonová kapotáž a kryt pod motorem. Řadový dvouválec s objemem kolem 700 ccm má slušný off-roadový potenciál. Nový podvozek je postaven na předním 21“ kole, vzadu 18.
    Hlasováno: 85x
  7. Limitovaná série 500 ks, vyrobená z podstatné části z karbonu. Nejvýkonnější dvouválec, který kdy Ducati vyrobilo, má 215 koní, přístupných v 11 tisících otáčkách za minutu. Cena 2 miliony korun.
    Hlasováno: 72x
  8. Nejexkluzivnější BMW všech dob. HP4 dostane karbonový hlavní rám a také karbonové ráfky. Vznikne limitovaná produkční série, jejíž finální podoba a detaily odhalí německá značka na jaře příštího roku.
    Hlasováno: 33x
  9. U příležitosti padesátého výročí V7 nabídne MG speciální edici Anniversary, limitovanou na 750 kusů. Ta má chromovanou nádrž se zlatými logy, hnědé kožené sedlo nebo uzávěr nádrže z obráběného hliníku. Každá motorka si také poveze unikátní sériové číslo.
    Hlasováno: 40x
  10. Kříženec nakedu a motardu zaujme netradičním řešením rámu i zadní kyvky.Kapalinou chlazený čtyřtakt bude vybaven funkcí pro zachycení energie např. při brzdění,která se ukládá do akumulátoru a v případě potřeby akcelerace bude napájet pomocný elektromotor
    Hlasováno: 5x
  11. Nakonec trošku elektrické energie. Koncept scrambleru, který vychází ze sériového naked biku Eva, pojmenovaný podle ulice v italské Modeně, kde sídlí výrobce elektrobiků. Na objednávku se začne vyrábět v příštím roce.
    Hlasováno: 4x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist