globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
pan.kac (9) napsal 30.05.2018 v 00:16

Velice se omlouvám za nařčení a beru zpět svůj komentář. Všichni světový výrobci standardně šijí v Pakistánu nebo Vietnamu, proto mě mrzí, že to berete jako nařčení. Já vím a věřím že tyto zmíněné (především textilní) bundy jsou ušité z kvalitních materiálů, s vysokou kontrolou kvality, nabízejí maximální komfort/pohodlí a především Bezpečí. A jsou v přijatelné, řekl bych ve výborné cenně pro koncového zákazníka. Prosím opravte mne, jestli se tedy pletu ve slovech komfort/pohodlí/bezpečí? Proto přeji mnoho skvělých obchodních úspěchů. P.S. Já také zcela souhlasím s komentářem "Docenta"

docent (60) napsal 22.05.2018 v 22:48

Děkuji motosalonu-hk za reakci na pankáče
Teprve teď mám chuť do prodejny zajít

Přesvědčili jste mě.
S takovým přístupem a znalostmi marketingu to určitě dotáhnete daleko

motosalon-hk (0) napsal 16.05.2018 v 09:28

Vážený pane "pankáči", jak zřejmě nevíte, značka oblečení Spark a Cyber Gear jsou ryze české značky a s ostatními "levnými pákistánskými bundami" nemají nic společného. Před vynesením jakéhokoliv soudu nebo kritiky je vždy minimálně slušné se s danou značkou osobně seznámit nebo si ji osobně vyzkoušet. Chápeme ale, že pro někoho je fórum hlavním prostředkem pro ventilaci svých rádoby expertních názorů a doporučení, které mají s pravdivými informacemi a realitou pramálo společného.
Přejeme Vám mnoho šťastných kilometrů.

pan.kac (9) napsal 14.05.2018 v 19:29

Global Moto v Praze... Mám pocit, že v Praze je už dost krámů nabízející levné Pákistánské bundy pro motorkáře. Nemyslíte?

SuperSic58 (1296) napsal 12.05.2018 v 12:04

a zase z ruky




TOPlist