globalmoto_duben_nolan




Aprilia ukázala RSV4 Factory a Tuono V4 Factory v bílé barvě Speed White

Milovníci nepraktických barev zpozorněte! Aprilia představila dva svoje bestiální modely – RSV4 a Tuono V4 ve verzích Factory – v úplně nové barvě, která bude k mání jenom po omezenou dobu do konce letošního roku. Příznačně pojmenované barevné provedení Speed White představili na Velké ceně Ameriky tovární MotoGP jezdci Aleix Espargaró a Maverick Vi?ales.

I když na bílé barvě nejvíc vyniknou nasbírané mouchy a všemožné nečistoty, nová bílá Speed White vypadá na Factory čtyřválcích od Aprilie zdaleka nejlépe. Dosud byly pro oba modely v nabídce jenom barvy Time Attack – což je černá s grafikou, a Ultra Dark – což je černočerná bez grafiky. Trochu nuda.

Speed White ale dává motorkám šmrnc, červeno-modrá grafika se stříbrnými nápisy hezky vynikne, a konkrétně u Tuona nové zbarvení zdůrazní i aerodynamická křidélka na přídi. Opět velmi nepraktická z pohledu čištění, ale taky mimořádně fešná, jsou i červená kola.

Obě motorky v novém zbarvení budou k mání od léta, a to do konce roku – pak barva Speed White končí. Za RSV4 Factory si Aprilia řekne 574 900, za Tuono V4 Factory potom 474 900 – oproti standardním lakům je to o rovných 15 000 navíc.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist