globalmoto_duben_nolan




Dušan Drdaj na tandemu s Vláďou: Národy jsou snem každého motokrosaře

Mezinárodní mistrovství České republiky vzalo za své a zná letošní mistry. Náš nejlepší jezdec kategorie MX1 Dušan Drdaj navštívil seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou a rozpovídal se o nabité sezoně, která mu přinesla titul vicemistra republiky. Vyprávěl také o reprezentaci České republiky na prestižním Motokrosu národů v italské Mantově.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motokrosové motorce
  • Jak se stal profesionálním závodníkem
  • O letošní sezoně a titulu vicemistra republiky kategorie MX1
  • Kde rád závodí a kde to není úplně ono
  • Jaké to bylo reprezentovat Českou republiku na MXoN

Dušan Drdaj usedl na červenou sedačku a v seriálu Na tandemu s Vláďou přiblížil své motokrosové začátky. V rozhovoru pochopitelně došlo na letošní vydařenou sezonu, kdy v domácím motokrosovém mistráku vybojoval titul vicemistra republiky. Porazil ho pouze Španěl Jose Antonio Butron Oliva, takže se dá říct, že byl letošním nejlepším Čechem v královské kategorii MX1. Dušan vypráví o tom, kde s motokrosem začínal, kdo mu pomohl dostat se na vrchol a také o změně týmu a značky motorky.

Náš tip

drdaj.mp3

Snem každého motokrosaře je reprezentace své vlasti na motokrosech národů a přesně to se Dušanovi povedlo. Letos byl nominován do národního týmu a vyrazil do italské Mantovy, kde si na vlastní kůži poprvé v životě vyzkoušel prestižní motokrosové závody po boku nejlepších světových střelců. Poslechněte si, jak to na národech chodí a jak se mu v Itálii dařilo nebo to, jak probíhal přípravný závod v rámci MXGP v Turecku na cizí motorce.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
karlosktm přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist