husqvarna_svartpilen_801_2




Okruhová KTM neděle v Brně

Sluncem zaplavený Masarykův okruh zažil netradičně v neděli nápor jezdců při volných jízdách s možností vyzkoušet novinky rakouské KTM od litrového supermota až po ostrou RC8 R.

Kapitoly článku

Fakt, že se volné jízdy konaly v neděli a že na okruhu bylo pouhých 35 míst v jedné jízdě znamenal, že kapacita okruhu byla vyprodána běhemdvou dnů od vyhlášení akce. Na okruhu se tak objevili majitelé především supersportovních strojů, nezřídka oděných do laminátových kapot. Menší množství jezdců na trati umožňovalo perfektní svezení jak rychlejším, tak i pomalejším jezdcům.
Kromě soukromých strojů měli jezdci možnost vyzkoušet novinky rakouské KTM. Importér z Bratislavy tak připravil 5 RC8 1190 a 2 RC8 1190 R! K tomu další stroje od prodejce KTM Raceetool. Že je o Dvouválcové superbiky zájem dokazoval fakt, že žádný nezůstal stát v depu. Během dne se jízdy motorek střídali po půlhodinách s jízdami supersportovních aut, kterým vévodily KTM X bow. Byl to tak ideální čas na odpočinek před další jízdou.
Mezi všemi supersporty jste na okruhu mohli potkat také našeho testovacího jezdce na Suzuki GSX-R 1000 K9, která se brzy objeví v redakčním testu. Bohužel motorku si většina jezdců mohla prohlédnout pouze zezadu, když mizela v dálce.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist