husqvarna_svartpilen_801_2




Triumph Jerolamo

Pokud od motocyklu požadujete sílu a eleganci, zamiřte do Itálie. Pověst skvělých designérů patří Italům snad odjakživa a dílo úpravců z Mr. Martini ji jen potvrzuje.

Motocykl nese název Triumph Jerolamo a přichází z Itálie, konkrétně z rukou známého úpravce Nicoly Martiniho, šéfa dílny Mr. Martini. Jako základ stroje posloužil model Triumph Legend TT 900 z roku 2000.
Úprava zasáhla především šasi motocyklu. Prakticky celá jeho přední část je vypůjčená od Ducati. Z její produkce pochází 17-ti palcové přední kolo, čtyřpístkové brzdy Brembo Serie Oro s dvěma disky o průměru 320 mm, vidlice Showa a nová řídítka. Původní přední světlo pokryla slušivá vrstva chromu.
Také designzadní části motocyklu byl úplně přepracován. Původní kyvná vidlice byla nahrazena tou z modelu Triumph Speed Triple T309 z roku 1995. Zadní 17-ti palcový ráfek pochází z Daytony 955 vyráběné v roce 2001. Palivová nádrž byla posazena o kousek výš, aby vznikl prostor pro elektroniku, která byla původně umístěna pod sedadlem.
Stylové sedlo v burgundské červené je podepřeno pochromovaným rámem, který zkracuje kostru motocyklu a stroj tak působí štíhlým dojmem. Lesklé černé lakování nádrže je dílem studia Carrozzeria Aerre Pescantina. Celkově působí Jerolamo elegantně, ale zároveň drsně. Tento dojem podporuje i chromovaný výfuk Zard.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):
Motokatalog.cz



TOPlist