husqvarna_svartpilen_801_2




AZ pneu představuje moto novinky 2024

S příchodem nové moto sezóny řeší nejeden motorkář nové obutí pro svůj stroj. Patříte mezi ně i vy? Nečekejte, až bude sezóna v plném proudu a obujte svou motorku do některé z těchto novinek. Výrobci si dali záležet, takže se na svých vyjížďkách budete cítit zase o něco bezpečněji a zatáčky na okruhu prosvištíte ideální stopou. Na následujících řádcích vám novinky představí specialisté z AZ pneu.

Michelin Anakee Road

Model Michelin Anakee Road se vyznačuje vynikajícím silničním výkonem, který se snoubí s jedinečným trailovým designem. Tyto pláště byly vyvinuty jako součást řady Anakee, známé všem trailovým jezdcům. Přestože jsou určeny pro použití v terénu, oblíbíte si je i na asfaltových cestách. Skvěle přilnou k mokrému i suchém povrchu, při jízdě vám poskytnou stabilitu a mají dlouhou životnost.

Michelin Power 6

Michelin Power 6 jsoupneumatiky ideální pro sportovně-cestovní stroje s objemem nad 300 cm³. Oproti svým předchůdkyním Power 5 vám nabídne delší kilometrový nájezd, lepší přilnavost za sucha i na mokré vozovce a vylepšenou ovladatelnost. Novinkou je i aplikace dvousložkové směsi 2CT+ na přední pneumatiky, která zvyšuje stabilitu při akceleraci, zatáčení a brzdění. Díky technologii Water Evergrip s 3D lamelami udržují pláště konzistentní odvod vody, a to i po určitém opotřebení.

 

Michelin Power GP2

Michelin Power GP2 se klidně mohou pyšnit titulem šampiona na závodních okruzích, přitom s nimi můžete vyjet i na veřejnou silnici – jsou totiž homologované i pro běžné použití. Za jejich vývojem stojí inženýři, kteří se specializují na pneu pro MotoGP. Tento přírůstek do rodiny Michelin je ideální pro ty, kteří sedlají supersportovní mašinu a chtějí zažít jízdu na zcela nové úrovni. Pneumatiky poskytují ještě lepší přilnavost na jakémkoliv povrchu než starší sourozenci Power GP a dovolí vám tak (nejen na trati) posouvat hranice.

Pirelli Scorpion Trail III

Italský výrobce Pirelli přišel letos s novinkou Pirelli Scorpion Trail III, která je vhodná pro cestovní motorky typu maxi enduro. Od těchto plášťů můžete očekávat skvělé jízdní vlastnosti jak na silnici, tak v mírném terénu. Mají agresivní design plný technologických inovací, které vycházejí z nejnovějších poznatků a postupů získaných v segmentu velkých endur. Nabízí vyšší sportovní potenciál na silnici, zvýšenou odolnost proti oděru v terénu a zlepšený výkon za mokra. Snesou i vyšší zátěž a jsou optimalizované pro spolupráci s elektronikou motocyklu.

 

Metzeler Roadtec 02

Metzeler Roadtec 02 jsou pneumatiky určené pro segment sport-touring. Výrobce však tento model posunul na vyšší úroveň a představuje ho jako „super sport touring“ pneumatiku, která kombinuje tradiční vlastnosti cestovních a supersportovních pneumatik. Pokud vlastníte silniční stroj s větším objemem, budou se vám skvěle hodit do party. Směs nabízí vylepšené dynamické vlastnosti, ovladatelnost i chování na mokru, navíc nepotřebuje dlouhou dobu k zahřátí. Adaptivní dezén běhounu se přizpůsobí vašemu jízdnímu stylu, zvyšuje stabilitu a přesnost trajektorie – můžete tak bez obav klopit zatáčky.

Dunlop Geomax MX34

Společnost Dunlop i nadále rozvíjí svou řadu Geomax, která zná chuť vítězství v motokrosu. Loni v červenci představila novinku Dunlop Geomax MX34 s řadou inovací, navazující na její uznávanou předchůdkyni Geomax MX33. Pláště Geomax MX34 byly navrženy s ohledem na výkonnost a závodní charakter tak, aby poskytly motokrosovým jezdcům všech úrovní lepší trakci, odolnost a kontrolu smyku. Vylepšená konstrukce zajišťuje lepší přilnavost, a to i při rozjezdu z místa. O 11 % vyšší a o 44 % širší středové bloky zadního pláště vám poskytnou výrazně lepší akceleraci.

Bridgestone Battlax S23

A na konec Japonec. Seznamte se s nejnovějším přírůstkem do rodiny Bridgestone – pneumatikami Battlax S23. Tento model navazuje na úspěšné a oblíbené předchůdce S21 a S22 a nabízí ještě lepší vlastnosti. Díky pokročilému složení směsi a inovativnímu designu poskytne vašemu hypersportu excelentní přilnavost a zpětnou vazbu v jakémkoliv počasí. S tvrdou směsí ve středu běhounu se nemusíte bát ani prudce zabrzdit. Spolehnout se můžete i na dlouhou životnost. Technologie NanoPro-Tech&trade totiž pomáhá snižovat tření i deformaci pláště.

Nevybrali jste si své nové šampiony nebo si nejste jistí, jaké pneu jsou pro váš stroj ty nej? Obraťte se na AZ pneu. Náš tým moto specialistů vám poradí. Máme široký sortiment moto pneumatik skladem od prověřených výrobců. Pokud jste z Opavy a okolí, rádi se postaráme i o přezutí vaší jednostopé lásky v našem pneuservisu.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • AZ pneu PRO CZ

    E-shop AZ-pneu.cz je největší prodejce a přímý dovozce motopneu Michelin, Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Dunlop a Mitas. Patříme k prodejcům s největšími skladovými zásobami, na našich skladech máme běžně okolo patnáctitisíc pneumatik. Kromě moto pneu nabízíme i osobní, off road, užitk...




TOPlist