yamaha_demo_tour




Motocykl 5/2016

Přinášíme první srovnávací test s Afrikou Twin. Postavíme proti ní přímou konkurenci – Suzuki V-Strom 1000 a KTM 1050 Adventure. Řekneme vám na rovinu, které z endur je nejlepší a proč. Kromě toho vám na 116 stranách nabízíme testy dalších důležitých novinek, řadu rozhovorů a oblíbených pravidelných rubrik.

V Itálii jsme vyzkoušeli novinky od Moto Guzzi – nové V9, které pro mandellskou továrnu znamenají převrat v dosavadní modelové nabídce. Nechybí ani test radikálně modernizovaných pětistovek Honda CBR500R a CB500F, které zaujmou všechny teenagery za řídítky.

V Adventure seriálu se podíváme na to, jak vůbec začít svoji velkou cestu či expedici. Jak vybrat cíl a připravit si úspěšný plán cesty. Zařadili jsme také novou rubriku, kde představujeme vás – vaše spolky, kluby a party. Připomeneme si i osud Mika Hailwooda a podíváme se na poctu tomuto závodníkovi od Ducati – na našich silnicích nevídanou MH900evoluzione.

Pepa Sršeň pro Motocykl exkluzivně otestoval sportovní pneumatiky Bridgestone S21 a řekne vám, co musí pneumatiky na okruhu zvládnout. Podíváme se i na klasické motorky – Yamahu FJ900 nebo Kawasaki BJ250 Estrella, poradíme i s nákupem ojeté GSX1400. V rozhovoru vám Petr Pilát prozradí tajemství svých úspěchů. Na vlastní kůži jsme také vyzkoušeli trať pražského SuperEndura. Na 116 stranách vás čeká ještě spousta dalšího zajímavého čtení.

MOTOCYKL 5/2016 vychází ve středu 6. dubna
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.alza.cz, www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist