husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 1+2/2016

Valentino Rossi titul letos nezískal. Přesto patří k nejoblíbenějším závodníkům vůbec. Jak je možné, že už 15 let dominuje MotoGP? To se dozvíte ve velkém portrétu jeho osobnosti, týmu i soupeřů. Kromě toho zimní dvojčíslo přináší první svezení s novou Yamahou XSR700 a dva velké srovnávací testy.

V jednom z nich zjistíme, jestli je lepší Ducati Streetfighter, nebo MV Agusta Brutale RR. Pokud budete přes zimu uvažovat o tuningu své motorky, máme pro vás srovnání osmi laděných koncovek na BMW R 1200 GS s originálním výfukem. Výsledky měření výkonu nás dost překvapily.

Přemýšlíte o nové krosce na příští sezonu? Postavili jsme vedle sebe šest motokrosových novinek třídy MX2 2016. Řekneme vám, která je nejlepší a proč. Zavzpomínáme i na legendární a polozapomenutou Aprilii RSV Mille nebo krásnou Hondu VF500F. Přinášíme také informace o všech důležitých motocyklových novinkách příští sezony a nechybí ani rozhovory s inspirativními osobnostmi.

Pro předplatitele jsme navíc připravili malou pozornost – velký plakát se dvěma historickými Jawami a poukaz na slevu v hodnotě 500 Kč na náš výukový kemp, kterým ve spolupráci s Autodromem Most zahájíme příští sezonu. Věříme, že vás nový Motocykl potěší. Užijte si vánoční svátky!

MOTOCYKL 1+2/2016 vychází ve středu 9. prosince
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.cs.publero.com www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist