yamaha_demo_tour




Statistiky nehod 2016. Jak vloni bourali motorkáři?

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
deluxa (347) napsal 16.02.2017 v 10:53

to Rady...to je taka trapna vyhovorka alebo skor argument ktory nema zmysel. Skus si prejst niektore useky na Slovensku potom by si konstatoval ze uz vlastne nejdes po "cestnej komunikacii". To nie je vina policie ale spravy ciest daneho kraja (alebo neviem ako to tam mate podelene). Ked sa chces stazovat ako prve mieto by som siel tam. Dalsi vec je ze vela ludi absolutne nedodrzuje niektore zakladne veci. Nejdem rychlo tam kde nevidim za horizont, do zakrut, nepoznam usek a podobne.

Vitis51 (11) napsal 16.02.2017 v 09:53+11

škoda,že tato statistika neuvádí počet nehod,zpusobených třásněmi na páčkách či gripech,nehomologovaným výfukem či nedej Bože kšiltíkem na blinkru!Byla by to čísla jistě hrozivá.

tur0033 (0) napsal 16.02.2017 v 09:43

Pěkný článek se zajímavými čísly, ale trochu mi tu chybí kolik v ten rok bylo aktivních motorkářů. ( Já jsem tam číslo a třeba v porovnání za jiné roky neviděl, asi moje chyba.) Bohužel někdy někteří motorkáři jezdí opravdu rychle... Někdy ta jízda je také tak trochu o štěstí.
Přeji hodně pěkných zážitků a jezdit koly jen dolů.

Rady (9) napsal 16.02.2017 v 09:31-2+5

Nejcastejsi pricinou dopravni nehody neni neprizpusobeni rychlosti stavu a povaze vozovky, ale jeji stale se zhorsujici stav, kdy nektere useky se stavaji pro jednostopa vozidla doslova pasti a clovek by musel mit pred sebou predjezdce, ktery by mu predem hlasil mista, kde ma zpomalit nebo je objet. Toto alibisticke zduvodneni je prezitkem z totalitni doby a dnes by se mel uz konecne uvadet spravny duvod a vinik dopravni nehody

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist