Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc krasne se to cetlo, diky
Jinak ohledne te Belgie, skoda ze jsi sjel do mesta, jinak by jsi to projel v klidu. Na Antwerpy zasadne nejezdit, tam je to utemovany jeste vice, vim o cem mluvim, uz par let tam pracuji a na vecne ucpane silnice jsem si tak nejak uz zvykl
Zdar, na GSXRu mam sjety "Alpy" od Slovinka do Francie, ale lehce nechapu, kam jsi daval stan, karimatku, spacak, atd. Tankvak a topcase to asi nepobral. Jinak cesta super.
Super čtení si borec čoéééče, podle toho co jsem četl a viděl si jel solo ,,kusovka" sám v poli . Takže o to více respekt. Jezdíme taky štreky ,ale jinak a málokdy jsem jel sám okolo 1100km Ještě když nebyla dálnice do Chorvat, tak 465km serpentiny dolů,taky sám v poli, únava stále ve střehu po ix hodinách jízdy v provozu atd. Tehdy ta cesta takhle trvala okolo 16hod i více.. takže trošku vím co to je. Ale Isle bych taky rád.
moc pěkný počtení, jednou bych to taky chtěl zažít, podívat se, projet legend trať a nasát tu atmosféru. Ty prachy za to určitě stojí, tohle není o penězích. díky
Cau.
O ten text pod nadpisem ani nejde ... je to vtip.
Jinak staci pouzit Google a dozvedet se vic:
//www.milestonescalendar.com/product/agos-leap
Velmi pekny clanok akurat mam otazku k tej fotke fotky agos leap mas k tomu aj nejaky popis lebo je to bohuzial rozmazane a nejde to precitat
Moc krasne se to cetlo, diky
Man už mám taky za sebouJe to nádhernej zážitek.Pěkně napsaný cestopis
Diky za komentare.
Sam jsem byl prekvapenej, co se do meho 40 litroveho kufru veslo.
Ted mam v planu Route 66 (alespon kousicek).
Kamarad ma v Arizone choppera, na kterym nalital uz 60k mil. Tak snad me motorku pujci.
Jinak GSXR K1 je moje 7 motorka. Maximalne mi vyhovuje a chci vyzkouset, kolik toho vydrzi.
Pristi rok jedu na GSXR do Monaka a Italie.
Jet to na sportˇáku tak mě ruce upadnou.Dobrej výkon.
pekna cesta, pekne napsany...
si frajer
Super čtení a pěkné fotky
Super cestopis a fajn rady. TT je na seznamu...
Pěkný popis. Dobré rady
Ještě jeden palec nahoru
tam bylo ale,krááásně!
bombička
Závist...
moc pekny
Parada! To jsi mel vsechny veci (stan, nafukovacka, atd) jen top case kufru a tank vaku?
poklona šéfe, diky za dobre informacie