Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
čau kluci, mám stránky zaměřené na cestování po Route 66 - www.mother-road.cz, je zde i podrobný itinerář a cenový rozpad. Samozřejmě i kompletní informace... tak dobrou zábavu
Super report! Ty peníze by se aji možná daly přežít za něco tak výjimečnýho, jako měsíc si jezdit na biku po státech, horší, že málokomu dá šéf v práci na měsíc volno A i pokud je člověk svým vlastním pánem ve firmě, tak to asi není lehký, být měsíc v čudu a spolíhat se, že to mezitím vynalézaví zaměstnanci nepřivedou k bankrotu
Super cesta, škoda, ze jste díky PCH 1 vynechali Sierru Nevadu (Sequoia, Kings Can. a Yosemity). Ale i tak klobouk dolů, já jsem se v klimatizovaném Suburbanu nedostal z LA dál jak do Frisca, Utahu (Bryce) a Arizony (G.Canyon) a i tak jsem toho měl plné kecky. Na Haryku jezdím zásadně jen po Los Angeles County
Jste dobří
Vzhledem k poctu dotazu ohledne nakladu jsem po dohode s Banderillerem sestavil ramcovy prehled nakladu na osobu/den:
70USD pujceni motorky
30USD motel
50USD strava
20USD benzin
+ letenka 800USD
Presnou castku za nas vylet nezname a radsi znat nechceme neb to by taky cloveka mohlo trefit
rrss > Kolema Hearst Castle jsme jeli a zlakal nas az do visitor centra kde nam oznamili ze pro tento den je po navstevnich hodinach. Pesek.
kiskovce > benzin stoji kolem 3USD za galon. Dost se to lisi stat od statu. Nejlevnejsi je v Texasu ;)
Úžasné zážitky! I když Ameriku moc nemusím tak tohle je fakt super napsané a trvalo mi dost dlouho než jsem se prokousal ke konci Tato cesta je bych řek takový motorkářský vrchol. Co bude dál?
Nejlepší hláška:
lepší načapat mámu s černochem, než bráchu na Hondě!
jedni z prvních dobyvatelů časem to snad zaplaví řada dalších moto šílenců co maj evropu už projetou. .Taky jako tady niže podepsaní jen sním a závidím Vaše zážitky .
Já jsem si to dal na víc dílů. Parádní čtení. Akorát v blbý době, sotva jsem to zazimoval, tak už mám absťák a po přečtení tohodle se snad půjdu projet.
Bomba,bomba,bomba...super fotky který berou dech.Je to cesta snů. Musím to jít někam rozdejchat.Tohle je motorkářskej vrchol.
PS:..a jde to i bez H-Dčka
White Sands v ziadnom prpade nevynechat...jedna nadhere...a ked ste uz boli v Novom Mexiku je to od "bielej puste" len na skok do Los Alamos..jedno pekne mestecko plneho zelenych mozgov ktory strazia vyskumne laboratoria pre armadu a vladu ale v nadhernom prostredi, fakt parada. My sme si dali cestu Boston-Las vegas pred troma rokmi vo Vane ako studenti co tam 3 mesiace makali a potom 3 tyzden brazdili usa. Viem si prestavit aj odvazlivcou co by si to dali na motorkach. Pri ich cenach ojazdenych aut a motorkach sa to da zmaknut vramci studenskej brigady.
ps este stale stoji benzin 12sk(10Kc)?
jojo tichá závist, fakt super... to je snad sen kažýho motorkáře podívat se na americký, táhlý, dlouhý silnice...a co pak třeba bike party na Daytona beach?
Ovšem jsem i trochu čekal, že se dozvím, kolik za to chlapci vyplázli...to je taky zajímavý bod ne?
Nezbývá mi než doufat že někdy podniknu podobnou cestu... alespoň Evropou, když ne USA. Četlo se to vážně hezky a fotky jsou úžasný! Nezbývá mi než dodat: bledě závidím. Jen pro všeobecnou informaci - na kolik tahle dovolená vyšla?
no to je výborný čtení, miluju motorky a miluju usa.. hodně míst které popisujete sem projel autem.. fakt super a jste borci :) asi nejlepší čtení za celý ty roky co sem chodím..
paráda
dobře popsaný + foto, fakt se to dobře čte, smekám kluci
Nádhera,tiše závidím.
Díky za ten rozpočet. To je fakt za den???
No co, za ty zážitky to stojí.
Jste dobří
krásně a zábavně napsaný a bezvadný fotky. doufám, že si to taky jednou dám.
70USD pujceni motorky
30USD motel
50USD strava
20USD benzin
+ letenka 800USD
Tato cesta je bych řek takový motorkářský vrchol. Co bude dál?
Nejlepší hláška:
lepší načapat mámu s černochem, než bráchu na Hondě!
jedni z prvních dobyvatelů
časem to snad zaplaví řada dalších moto šílenců co maj evropu už projetou.
.Taky jako tady niže podepsaní jen sním a závidím Vaše zážitky .
Krása, paráda, super.
Jen mě taky dost chybý alespoň přibližný výčet nákladů. Doufám, že se tu objevý.
famozni clanek a uzasne fotky,cetl sem to na jeden nadech a fotky jak z ucebnice!!!moc pekny vylet panove!!
Tak to je uzasny! Az se taji dech a srdce busi vzrusenim, div nevyskoci z hrudi. Neskryvam i malou zavist
Gratuluju!!
PS:..a jde to i bez H-Dčka
No, mazec. Móoooc pěkný! Člověk by tam hned jel
) Díky!
ps este stale stoji benzin 12sk(10Kc)?
Velmi srozumitelné a vtipné, zábava číst takový cestopis
Parádní, pěkne počtení. Z ČJ si měl tutově za 1
jinak by mě taky zajímali ty celkové náklady na takovou motodovolenku
doufám že se to tu objeví.
Prostě nadhera myslím že kdo miluje motorky a cesty
tak ten musí upřímně závidět
krasne počtení a fotky
Moc pěkné
Už jenom zamáčknout slzu a utřít slinu.
Hned bych frčel
Chlapi, tohle je na tomhle webu nejlepsi motorkarska cesta a nejlepsi cestopis z ni
. Gratuluju vam a zavidim.
pěkný a hodně zajímavý čtení,díky
no musím říct, že jste sekáči, dalších slov fakt netřeba
teda pánové - klobouk dolů...
tak na tohle zatím nemám...