reline_unor

Rychlovýlet s Myšákem střední a východní Evropou

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
RenekD (50) napsal 15.02.2025 v 13:11

za mě dobrý a dobrá motorka

dafikk (47) napsal 13.02.2025 v 12:29

Pěkný výlet I se mě líbí tvůj styl psaní a humoru

Pooh-Bear (8) napsal 12.02.2025 v 22:57+1

Pěkný cestopis i celý výlet
Jen je škoda, že není víc fotek
Tak ať to jezdí

Zet. (14) napsal 12.02.2025 v 19:05+5

Ale nikde tu nezazněl ten nejdůležitější názor - co na to Myšák ?

Targus (466) napsal 12.02.2025 v 13:56

Jak už jsem psal pod nick raid - žvatlací debil v elektrokrabici spolehlivě zlikviduje jakýkoli pojem o místopise, neboli naprostá většina řidičů není schopna sdělit např. jména průjezdních bodů, či města, která navštívili.

raid (49) napsal 12.02.2025 v 06:05+1

Je to sranda. Když jsme jezdili po Evropě podle papírové mapy a po roce 2000 se objevily první dostupný navigace Garmin na motorku, dělali jsme si z brutálních Touratech cestovatelů na Grossglockner prdel. Někde na konci světa navigace asi nutnost, ale v Evropě?
No a dnes se prodávají elektrická auta, která cestu sama plánují podle nabíjecích stanic a majitelům to přijde normální, ba úžasný. Dneska je normální, jet jak otrok podle toho, co ta věc píše nebo říká. I mě to zhoršuje orientační smysl. Kdysi jsem ráno otevřel mapy, v poledne jsem byl tam, kde jsem potřeboval být, podíval jsem se znovu a večer jsem byl na místě. Dneska jsem bez navi schopen zabloudit při cestě do vedlejšího města, přestože ji používám většinou jen jako odvíjející se mapu
Jo, svět se mění a my s ním. Každopádně cestopis prima, fakt cestovní zážitky člověka, který do toho jde v podstatě poprvé, po hlavě a sám.
Tím nechci samozřejmě snižovat předchozí cesty/lety kamkoli.

SPIJKER (96) napsal 11.02.2025 v 12:41

...super cesta
Asi starnu

Radek2107 (67) napsal 11.02.2025 v 12:24-1+2

Dobrý výlet. Jen bych měl jednu připomínku: Ukrajina se nedá posuzovat jen podle Zakarpatí, to by bylo jako soudit celou Českou republiku podle Ústeckého kraje.

SPIJKER (96) napsal 11.02.2025 v 12:15

Tvl prvnich par radku precteno a uz se mi votvira kudla fkapse jak pises o samponech a efzetech gepezetech cebrech gixech jak je nikdy nebudes mit tenkjaat... jeste dnes zpětně strilet ty komouse

mrkvojed (61) napsal 11.02.2025 v 09:51+1

pěkný vtipný, dobře se to čte. Trasa zajímavá, taky se rád vracím do míst z dětství / mládí, Tak ať to šlape chlape

Neeno (31) napsal 11.02.2025 v 09:15

a příště zas. Jen s cesťákem to chce vybírat cesty a třeba v Rumunsku jsou super a krajina to samé a týden je krátký.Ukrajina je asi offroad i po silnici.
Taky jezdím vlastně chvilku,taky na 30ti létem BMW a co rok,to týden někde v sedle,co mi čas dovolí.
Hodně nás to má stejně, léta utíkají a snažíme se dohnat co se dá. Užívej dál

KostějNesmrtelný (36) napsal 11.02.2025 v 01:55+3

Jó, krize středního věku Taky poslední dobou navštěvuju místa, kde jsem byl jako mladej (malej) kluk