Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
2 Kolda88: Řeknu zcela upřímně, že kolega byl vytřepanej jako startka. Měl jsem možnost na RF600R asi 20 kilometrů jet .. a byl to očistec. Tahle motorka na ukrajinu moc není.
2 Kov: Jistě se dá cestovat i jinam než na Ukrajinu, ale prostě Ukrajina má své kouzlo, které obdivuji a budu se tam rád vracet. Na tu sochu lezli úplně všichni, prakticky od dětí předškolního věku až po kde jakýho turistu, řekl bych zcela běžný místní folklór.
2 Opl: No po seštelování mi to teďka bere tak 5,6 .. ale já to nehoním.
Chipe rád jsem si to zase přečetl To tankování do 200 km dobře znám,akorát se mě zdá,že spotřebu mám vyšší
Kolda88 - vloni jsem dal na GL 1000 Monte Carlo a letos chystáme Slovinsko
Já na těch fotkách z Ukrajiny(v různých cestopisech) nemůžu najít nic, co by mě tam táhlo a já mám rád nějaký cíl. Je to jakoby focené někde za humnama. To šplhání na sochu jste si mohli odpusit.
Jasné, stručné, výstižné čtení. A dobrý mix strojů O RF 600 jsem taky uvažoval, než jsem si koupil svou ZZR 600 '96. Nebolely kolegu ruce? Nemuseli jste častěji zastavovat? Transalp super stroj, něco takového modernějšího plánuju pravděpodobně na obměnu... A starší Goldwing je parádní, je vidět, že i s veteránama se daj podnikat velké výlety.
Cestopis se dal už v roce 2008 přečíst u mě na stránkách, ale tady bude mít možnost přečíst si ho daleko víc lidí.
Jinak spotřeba vodky a piva na hlavu je asi nepodstatná. Důležité je, že jsme si tu dovolenou užili a to myslím šlo. Uzené i sušené ryby byly opravdu vynikající, moc jsme si pochutnali a můžu je všem doporučit.
Fajn počtení. Parádní dovolená.
Krom Spotřeby motorek jsi mohl ještě napsat průměrnou spotřebu vodky na hlavu
Ty ryby jsou opravdu tak dobré? Dnešní mladí neveznou do paštěky ani vepřové A toto by se u nás opravdu nechytlo.
Pěkně napsaný. Ale vážně, že jste měli každý den v poledne nealko, večer alko pivo a sem tam vodku, to fakt nikoho moc nezajímá
pekne pekne, k temhle divochum bych se trochu bal, ale jednou se chystame na chernobil, tam se chci podivat...
Když je dobrá parta, tak je fajn všude, kluci pěkně se to četlo
Podobnou trasu jsem jel na Jawě 350 v roce 2006. Připomenul jsi mi jí.
2 Opl: No po seštelování mi to teďka bere tak 5,6 .. ale já to nehoním.
Chipe rád jsem si to zase přečetl
To tankování do 200 km dobře znám,akorát se mě zdá,že spotřebu mám vyšší
Kolda88 - vloni jsem dal na GL 1000 Monte Carlo a letos chystáme Slovinsko
Jasné, stručné, výstižné čtení. A dobrý mix strojů
fíha, paráda.. a s Krastym a Slávkem na cestě si umím představit, že spotřeba piva/vodky byla stejná jako benzinu
Krom Spotřeby motorek jsi mohl ještě napsat průměrnou spotřebu vodky na hlavu
kde já tenhle cestopis před pár lety viděl? Za hvězdu výpravy je jednoznačně golďas
Jsem rád za každý cestopis těchto končin.