Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
takhle si představuji moto sen, neohlížet se na čas, peníze, mít pořádnýho Lucifera a koule na takové dobrodružství
krásné počtení i fotky, máté můj veliký obdiv pane
Smekám. Šílenec, dobrodruh a hlavně - "PAN MOTORKÁŘ". Akce, o které se většině nás, motorkářů - cestovatelů na novodobých strojích, ani nezdá. Díky!!! Jen tak dál a ještě velké množství šílených kilometrů se šťastným koncem.
Parádní cestování, jste s Luciferem fakt borci Toto je sen každého opravdového motorkáře ... Já jsem byl letos s drahou polovičkou na mojí Karkulce (H. 1200 Crosstourer) "jenom" v Bulharsku, cca 4.000 km a taky dobrej výlet
Po delší době jsem zavítal na motorkari.cz a jedním vrzem jsem si musel přečíst všechny příspěvky od "starysedivypes", a musím vyseknout poklonu Luciferovi i panu majiteli - neskutečný výkony.
Zdarec Jindro.Sice jsem tvou cestu sledoval už v létě,ale rád jsem si to přečetl znova.Ty jseš fakt blááázen .Ať Lucifer šlape bez poruch i další tisíce kilometrů.A hlavně ať se vždycky v pořádku vrátíte domů... (Naše letošní Rumunsko https://youtu.be/JNYvtgk-VKU )
Každopádně neskutečný borec. Trochu cestopis kazí reklamní šoty ale jinak super. Už jen čekám kdy někdo pojede Glosglockner na motorové koloběžce. Klobouk dolů a palce nahoru.
Velká paráda se tak poflakovat 2 měs. po světě. . Tolik volného času já nemám , zdravá záda taky ne a navíc musím všude tahat manželku ,proto nemohu jet ani na podobném pekelníkovi . hodně fotek mám podobně nafocených.
Klobouk dolů před tebou a zvládnutými kilometry! Na sedle Staďáku vydržet pár desítek km je umění , ale tuhle trasu si už neumím představit...
Chlape, ty musíš mít rád bolest!
Ani nevím co napsat. Prostě paráda. Trochu jiná story než jeli jsme na našich BMW a spali po hotelích zamluvených přez Booking a nejvíc fotek bylo hromady jídla na talíři. Tohle je srdcařská záležitost. Díky a těším se na tvé další cesty. A výpis a recenze vybavení taky hodně dobrá a užitečná věc.
Není důležité kam a na čem, cestování je super vždycky. Klobouk dolů za cestu, stroj a všechno ostatní. Akorát se přiznám, že jsem některé části textu musel číst několikrát, abych pochopil o čem vlastně píšeš (což možná vůbec není chyba toho textu)
Jen jsem začal číst o hamace, už mě bolej záda.
Chlape, podruhé napiš i rovnou adresu svého fyzioterapeuta!!!
Mňo, palce dolů ti udělím jindy, musím do rachoty, bohužel.
krásné počtení i fotky, máté můj veliký obdiv pane
Parádní cestování, jste s Luciferem fakt borci
Krásně se to čte, člověk se při tom přenese do míst kam by chtěl a zatím nemůže.Lucifer je Držák
a poklona i vám za odvahu,výdrž a dobrodružnost
ahoj skvlá cesta.ale sám a sám na to nejsem.Co jsi měl za botky vypadaly super ...
Naprostá pecka,k tomu to musí člověk dozrát
Moc pěkné počteníčko!!
Klobouk dolu. Kdyby chtel tohle nekdo prekonat, musi to ujit pesky nahej a bos.
Velká paráda se tak poflakovat 2 měs. po světě.
, ale tuhle trasu si už neumím představit...
Chlape, ty musíš mít rád bolest!
Máš můj obdiv Pane Starý Šedivý Pse. Tohle by leckdo neodjel ani na supermoderním cesťáku. Čertovská mašinka to dala
Velká cesta na malém oři.Máš můj velký obdiv
Výkon slušnej, ale přijde mi to stejně uhozený, jako jezdit 24 hodin Le mans ve šlapacím autíčku.
Jedním slovem...borec
Velký motorkář na malý motorce.Super!
Tohle je ryzí cestování
Lucifer
A výpis a recenze vybavení taky hodně dobrá a užitečná věc.
Starysedivypes
Jen jsem začal číst o hamace, už mě bolej záda.
Chlape, podruhé napiš i rovnou adresu svého fyzioterapeuta!!!
Mňo, palce dolů ti udělím jindy, musím do rachoty, bohužel.
Chlape, ty jsi ryzí "cestovatelskej ďábel"...