Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Pěkně jste mě nas... hoši! Podobně jsem jel letos a koukám kolik jsem toho neviděl, tož to zas budu muset v létě vyrazit Samozřejmě za Stelvio obdiv!!! Hory jsou hory, ale takovou nadílku bych v srpnu taky nečekal.
Moc pěkný. Díky.
Přeju mnoho šťastných kilometrů a super zážitků z cest.
Krásně napsaný radost to číst a koukat na tak nádherný fotky Stelvio je pro mě zakletý já dojel do Bormia začalo mi hustě pršet tak jsem zajel do hospody že počkám a hostinský kouknul na nebe a říká ať dál nejezdím že to bude ještě horší a bylo tak jsem to otočil a jel zpátky na Gardu kde jsem byl ubytovanej takže Stelvio někdy příště díky za článek
Pěkné čtení . Tu největší vodní elekrárnu ve švajcu jsem měl také v hledáčku, stejne tak to muzeum Zeppelin a ještě jsem plánoval Viaduct Millau. Bohužel z toho letos sešlo, tak sned to ještě někdy uskutečním. Mám sepsanou i podrobnou trasu na 10 dní včetně kempů, tak by byla škoda to nechat ležet ladem .
Nemohu jinak než ostatní-jet Stelvio na sněhu a s Blackbirdem
to je opravdu na metál. Oba máte můj obdiv. Fotky hezké-vyšel Vám krásně i Matterhorn, není divu, že je to asi nejfotografovanější kopec na světě.
Vždy šťastný návrat!! Díky!
Moc pěkné počtení . Podobnou trasu jsme jeli ve 2009 taky ve dvou, ale do Chamonix jsme to nestihli. Opět pěkné fotky, což je fajn. Je vidět, že i motorkáři umí fotit .Jen tak dále a dík za parádní cestopis. Škoda tý přehrady, je to opravdu velikán. Ono se málokdy povede stihnout vše co je v plánu. Na tom Stelviu jste ukázali opravdovské umění. Byl jsem tam třikrát a ve sněhu bych to jet nechtěl, to bych to raději otočil, klobouk dolů Já to zažil na GG 10.7 tam spadlo do rána 10 čísel, ale byl jsem tam autem, takže v poho, ale ty kluky na motorkách jsem tam litoval. Tak ještě jednou díky a vždy šťastný návrat domů.
Obdiv hlavně za to Stelvio (takhle hrozný jsem to ještě nezažil) a moc pěkný fotky Už aby bylo léto-četlo se to hezky. A ty pumpy ve švýcarsku jsou fakt pakárna. Nebýt kolegy, tak tam ještě sedím a žebrám o benzín
Už len preto že v tom bol Blackbird je to dobré.. Pekné čítanie aj fotky a ten sneh ako bonus...Sa divim že si to s tymi koňami pod zadkom nepoložil nabok.. Tak nech Vám to lieta...V
Krásný fotky , perfektní svezení ,sami jsme absolvovali podobný výlet. Ale ovšem to Stelvio to musel být nářez !! Klobouk dolů. Přeji hodně pohodových kilometrů a hlavně kolama dolů !!
Pekný výletík. Pripomenul som si mnohé miesta, ktoré som sám absolvoval. A samozrejme za prejazd Stelvia v takom počasí máte môj obdiv. Sám som sa dostal na GG do takejto situacie, ale poznám Stelvion a viem, že je v takomto prípade iný level... Veľa šťastných kilometrov.
Nádherná cesta, krásné fotky. To Stelvio jste si fakt "vyžrali". Jinak to ale vypadá na opravdu podařený výlet se spoustou krásných míst. Dobrá inspirace . Díky a hodně pohodových kilometrů v příštím roce.
Moc pěkná cesta. Ten sníh na Stelviu musel být asi dost mazec. My jsme na cestách v horách tolik sněhu ještě nepotkali a ani po tom nijak netoužíme. Fakt mazec . Přeji do dalších cest méně sněhu a spousty parádních silnic a krásných míst.
dobře brácha
stejná otázka jako crazy doctor - jaký používáš přechodový filtr...moc pěkný foto,je vidět,že nejsi začátečník
Samozřejmě za Stelvio obdiv!!!
Hory jsou hory, ale takovou nadílku bych v srpnu taky nečekal.
Moc pěkný. Díky.
Přeju mnoho šťastných kilometrů a super zážitků z cest.
Krásně napsaný
radost to číst a koukat na tak nádherný fotky
tak jsem to otočil a jel zpátky na Gardu kde jsem byl ubytovanej
takže Stelvio někdy příště
díky za článek
Pěkná cesta, pěkné fotky. A samozřejmě máte můj obdiv za to, jak jste se poprali s počasím na Stelviu
koukám ,že jsme tam nebyli letos sami,tak díky za připomenutí známych míst. Podle fotek Stelvia si říkám ,že bych to asi otočil ,takže 10b.
Moc pěkný, nechápu to Stelvio. Byl jsem tam o týden dříve, a nádhera. Na vrcholu nějakých +15 C. To jsou hrozný změny...
Pěkné čtení
Nemohu jinak než ostatní-jet Stelvio na sněhu a s Blackbirdem
Vždy šťastný návrat!! Díky!
Moc pěkné počtení
moc pěkná inspirace
Krásný fotky
, perfektní svezení
Klobouk dolů. Přeji hodně pohodových kilometrů a hlavně kolama dolů !!
Pekný výletík.
. Díky a hodně pohodových kilometrů v příštím roce.
. Přeji do dalších cest méně sněhu a spousty parádních silnic a krásných míst.