reline_unor

Jak se čte Växjö?

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Edien (3) napsal 25.01.2025 v 01:13

Díky za cestopis, super trip. Jak je to s tím počasím na severu, měli jste teda většinou fajn počasí nebo tam v létě prakticky každý den zaprší, jak jsem kdesi slyšel?

yamat (2) napsal 18.01.2025 v 03:45

Díky všem za komentáře
a všem motorkářům a cestovatelům přeju šťastný kilometry a kolama dolů

Vladimir (-12) napsal 12.01.2025 v 09:56

Velmi příjemné čtivo, fakt pěkné počtení i pokoukání.

kostis1 (54) napsal 05.01.2025 v 00:02

Pěkný cestopis

Milan1963 (327) napsal 03.01.2025 v 15:37

Hezký cestopis. DK a S jsem solo navštívil před asi 5 lety. Viděl jsem i jiná místa, ale nelze vidět vše za jednu návštěvu. Ubytování nikdy neplánuju, spím vždy ve stanu, kempů je v DK i S dost. Jídlo jako vy - vařím si sám. Co platby benzínu ? Já kartu nepoužívám, vše platím hotově a tam jsem měl problémy. Jinak věřím, že do DK se rádi vrátíte.

ttommirs (11) napsal 01.01.2025 v 16:40

Velmi příjemné... oceňuji zvolené způsoby ubytování

Radek2107 (67) napsal 31.12.2024 v 11:27

Moc pěkný cestopis

Pes5 (0) napsal 30.12.2024 v 16:37

Milý Marceli,

cestopis pěkný, ale když už o cestách něco píšu, tak pokud možno správně. Neexistuje žádné Wäxjö, ale pouze Växjö (Švédové dvojité v = w v podstatě nepoužívají). A jak se to čte vám překladač Google vysloví dokonale (..něco jako vekchö). A napsat, že obavy "panovali" ... no, přece to není ten obav, ale ta obava, takže množné číslo ženský rod bude ... a tak dále...
Jo, já vím, je to tady o motorkách a cestách, takže vše super, a i tak díky moc za to, snad se nebudete zlobit za malou korekci.
Kolama dolů a vše dobré do nového roku!

Košo (68) napsal 30.12.2024 v 15:50

Vše skvělé. Plán, cesta, popis.
Hodně bezpečných km v novém roce a taky štěstí a zdraví.
P.

mrkvojed (61) napsal 30.12.2024 v 08:44

pěkný počtení a zajímavá místa oprava pneu na výletě je pro mě noční můra, ale ty jsi to zvládl bravurně, tedy No, doufám, že mě něco podobného nepotká, já si pro sichr vozím ten repair spray...Tak kolama dolů a další pěkné výlety

Valkyria1520 (16) napsal 28.12.2024 v 19:35

Výlet zaujímavý. No ubytovanie by som riešil pohodlnejšie. Žiadny stan, alebo spacáky....Stavať stan, alebo ho skladať ,keď prší. Zakladať oheň, aby som mal teplé jedlo....brrrrr...Ale je na každom čo si vyberie a zvolí.
Inak pre mňa zaujímavá voľba destinácie, a možno aj inšpirácia.
Prajem veľa ďaších pohodových kilometrov v jednej stope pri návšteve takých zaujímavých miest.