Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Taky jsme tam v zimě byli na týden, pujčili si dva Fazery 600 a pojezdili většinu ostrova. Silnice skvělé. Scenérie úžasné. Jídlo za babku. Jenom člověk musí vědět, kam " zaplout" :) Doporučuju!
Připojím se k ostatním komentářům, udělal jsi super věc pro svou dceru, na takový výlet určitě nikdy nezapomene. A ty myslím taky ne, ty silnice jsou tam fantastický.
Já se chystám příští rok přestěhovat na Lanzarote, tak bych tam třeba mohl otevřít půjčovnu motorek v lepší stavu než co popisuješ ...
Ten mizerný stav motorek musím jen potvrdit , měl jsem půjčenou BMW 650. drnčelo a klepalo se na tom kde co a při prudším brdění se děsně rozkmytalo přední kolo. Byl jsem tam o pár měsíců dýl a tak to bylo bez sněhu a dalo se dojet až k lanovce do 2500m.
1 reakce
Pěkný výlet
ale tu cenu letenky jsi teda brutálně nevychytal, já tam byl loni v březnu a platili jsme 2200 Kč/osoba.
Fotil jsem telefonem Samsung Galaxy Note 4
Pověst destinace snad půjčovna nezkazí. Na testování se sem vozí nové motocykly .
Moc pěkný fotky. Taky jsem tam byl, ale autem. Čím jsi to fotil?
Myslíš https://goo.gl/images/ivSCPu ochutnat?
Parádní fotky
Doufám že taková půjčovna je na Kanárech výjimka a pouze jsi špatně narazil
To by byla špatná reklama na motorkářskou destinaci.
Galerie je povedena
stalo to za to.
Výborný typ na zahnání motorkářských abstinenčních příznaků...