Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Zdravim všechny a díky za komenty a zprávy. Za přecpanou galerii se ještě jednou omlouvám, neměl jsem už nervy to promazávat, abych náhodou nevymazal fotku, co jsem měl už vloženou v textu. No a textu je hodně prostě proto, že jsem ukecanej a když jedu sám, tak to pak vybliju do písmenek
Snad nás letos ten zkur*** koronáč brzo pustí, já jsem před ním utekl ze Španělska ve chvíli, kdy zavedli kompletní karanténu (tj. i zákaz vycházení/vyjíždění), naposledy jsem se projel a teď sedím doma v ČR a počítám kilometry, který jsem neuskutečnil...no nic, v tomhle "jedeme" bohužel všichni.
Parádny výlet a pekne zdokumentovaný, miestami som to prežíval s tebou
Možno som aj tušil , že južania sú trocha bordelári ...
Takže SWM šlapala ako hodinky , scrambler z vysokým sedením na diaľnice nie je -to som trpel aj na SV650 Aj ja som zistil, že pri 130km/h začína vibrovať pravá stupačka; takže 110-120 a pohoda .
Ahoj, tak to na me kliklo, tak ze na cestopis jen mrknu a nejak me tvuj cestopis tak zaujal, ze jsem ho rovnou celej prelouskal. Diky za prijemne pocteni preji hodne hezkych zazitku pri najizdeni spanelskych km,.
Moc hezky se mi to četlo ... bylo to s nadhledem a na pohodu . Myslím že Španělsko je pro motocestovani hodně zajímavá oblast. (Škoda ze je to tak z ruky) Navíc ta dlouhá sezóna ... skoro ti závidím . Evidentně se toho nebojíš takže si počkám na další cestopis
Skvělej výlet . Jenom poznámku, když ti vypadne jeden magnet, měl bys údaje z tachometru násobit 1,33 (dělíme třemi podle stávajícího počtu magnetů a násobíme čtyřmi viz správný počet magnetů). Ale protože většina tachometrů proměřuje o 10% nahoru, tak ten tvůj výpočet je vlastně správně .
Parádny výlet a pekne zdokumentovaný, miestami som to prežíval s tebou
Možno som aj tušil , že južania sú trocha bordelári ...
Moc hezky se mi to četlo ... bylo to s nadhledem a na pohodu
. Evidentně se toho nebojíš takže si počkám na další cestopis
Skvělej výlet
Krásně napsaný cestopis a je dobře, že i pro Tebe to byl krásný zážitek.
Díky