Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Děkuju. Tady bylo slovo cestopis na místě. Projel jsem toho na poměry dost, na vaše spíš ne asi. Pade za dovču je prostě nemálo... Každopádně jste mě nadchli a dali mi chuť do dalšího cestovaní ( na divné motorce teda, sorry?)
No chlape, klobouk dolů...
Máš parádní přehled o navštívených místech, píšeš poutavě a s humorem.
A fotky pecka.. Až jsem dostal chuť se tam rozjet
Ať se ti nadále píše s lehkostí a ať ti to jezdí
Pecka cestopis … za 14 dni taky vyrážíme směr ESP takže nejlepší možná motivace … jen nejedeme po dálnicích a máme jen 10 dni takže se nepodíváme tak hluboko do vnitrozemí což chceme další rok ( poslat Moto do Malagy a pak to vzít zpět + Portugalsko ) … jak je vidět na fotkách tak to pravé Španělsko je víc vzdálené … nicméně se moc těším na Andoru a ty fotky mě skutečně namotivovaly … navíc to vypadá že jste super parta a to bylo z cestopisu hodně cítit … také jezdíme 3 a za mě ideál … takže děkuji a jen tak dal … Mirek
Wursta "sleduji" roky, kupoval si stejné VFR ve stejný čas u stejného prodejce jako kdysi já před lety. Nádherně ho vybarvil a vybavil, najezdil statisíce, ještě další věřím že natočí a má můj obdiv, jako vážně klobouk dolů.
Již několik let cestopisy nečtu a ještě déle nekomentuji, ale parádní fotky mé poslední navštívené destinace mne donutily proletět i text. Jednoznačně chválím.
Jinak sbor na Monseratu se mi taky podařilo náhodou zastihnout.
nádherný fotky a cestopis moc pěkně napsaný, můj šálek kávy kilometrů teda opravdu vela, cesta pořádná, místa super vybraný. palec nahoru za plán tak ať to v budoucnu jen frčí
Zase moc pěkné čtení ,fotografie a místa jsou nádhera Španělsko jsem chtěl jet letos,hlavně Pyreneje bych chtěl zažít na vlastní oči.Bohužel zdraví tomu dalo jiný směr.Ať se daří a přeji mnoho dalších zážitků na novém stroji
Pekne a výstižne popísané zážitky, pekné fotografie...vidieť,že si si dal záležať na cestopise. Palec hore chalani,prešli ste super krásne miesta,len tak ďalej.
Jak jsem začala číst tak jsem se neodlepila až do konce. Rozesmál jste mě a povzbudil plánování mé cestěy v květnu. Děkuji za obohacují i zážitek. M
1 reakce
No chlape, klobouk dolů...
Máš parádní přehled o navštívených místech, píšeš poutavě a s humorem.
A fotky pecka.. Až jsem dostal chuť se tam rozjet
Ať se ti nadále píše s lehkostí a ať ti to jezdí
1 reakce
Paráda. A jestli to pochválil i Fidlimydli, klobouček.
Jen tak dál !
Pecka cestopis
… takže děkuji a jen tak dal … Mirek
1 reakce
Jako vždy super cestopis a ještě víc super fotky
1 reakce
Dobre citanie, aj pekne fotky!
1 reakce
Tak to se vám faaaaakt povedlo,super počtení a ty fotky,tak to opravdu jen závidím,SUPEEER
1 reakce
Neskutečné fotky ! Opravdu hmmm...
Pobavilo!
1 reakce
Hezky napsané, krásné fotky.
3 reakce
Jako vždy perfektní, perfekt cesta, perfekt fotky
1 reakce
Jinak sbor na Monseratu se mi taky podařilo náhodou zastihnout.
1 reakce
No opravdu nadstandartní úroveň cestopisu,krásně popsáno a nafoceno...skoro profi
1 reakce
Toto je cestopis podle mého gusta. Výborně napsané.
Ať vám to i dál jezdí.
1 reakce
Zase moc pěkné čtení ,fotografie a místa jsou nádhera