Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Tak jo. Přečetl jsem všechny tři díly za sebou a musím říci, že se mi to líbilo. Ani slovenština mi nevadila, byť jsem se musel na čtení více soustředit. Určitě pěkná cesta. Takže díky za zpříjemnění nedělního večera a kolama dolů.
Celá trilogie ok, ikdyž slovensky to číst byl očistec. Držím palce do dalších počinů a jak píšou ostatní i v těch předchozích, tři díly ok, ale jde to v jednom cestopise. Nedělej si z toho ale hlavu, lidi toho víc nakecaj než napíšou, víš! Tak Kolama dolů a někdy na cestě
Super čítanie, slintám ešte viac ako keď som o vašej ceste počul od Lenky :) Nech sa vám aj s drobcom darí
A raz sa možno stretneme na asfalte
Trošku RONAPO.
Krásne čítanie.Krásne fotky. Nech Vám to spolu vydrží až do diamantovej svadby a ďalej.
P.S.
My, Husákove deti vieme čo je RONAPO.
Krásné fotky,moc zajímavá cesta a k tomu ještě zásnubní.
Tak hodně štěstí
jen né na Varaderu...uff. Asi fakt zbytečný na 3 díly, ale na druhou stranu na tom nezáleží. Pěkný fotky.
Hezký výlet!!! Ještě hezčí by byl na Hondě Varadero, na té by jste to projeli bez oprav.