Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc hezký cestopis.Jezdit se dá na všem,to píšete správně.Já jezdím na Jawě a vždy bez technických problémů-ač se mi mnozí diví.Už uvažuju o příští dovolené- a možná jste mně inspirovali.
Perfektný cestopis. Inšpirujúca trasa. Tiež som zažil z manželkou pred 2 rokmi po ceste po Alpách , že nám oveľa viac pršalo, ako bolo pekne. ale to je to pravé dobrodružstvo...
Jeli jsme přes Passo Rombo jen pár dní před Vámi a sněžilo nám tam!!! Naproto šílenej zážitek Člověk nevěděl kterou stranu plexi přilby má otírat dřív tu venkovní se sněhem nebo tu vnitřní zapařenou Cestu do Španělska Vám zavidím, snad se tam taky někdy vydám. Jen na to asi budu potřebovat víc času, před Vašima nájezdama smekám Mimochodem, jsem také z Liberce
Hezký cestopis, hezký fotky, hezká trasa, skvělí manželé.
Smekám vším co mám i nemám na hlavě, dát na Introši 1200 za necelých 24 hodin, to je výkon hodný zápisu do Guiness Book!
Dodnes jsem si myslel, že jsem celkem borec, když dám za 11 hodin 882 km na RT-čku, ale jsem vedle VÁS žabař. O to více oceňuji výkon paní řidičky. GRATULACE!!!
Přeji mnoho dalších hezkých a bezproblémových km a vždy šťastný návrat!!!
Je vidět,že ne každý potřebuje na cestování tzv. "cestovatelskou ikonu"...Jak se píše na konci článku,důležité je sednout a jet
Nicméně,když jsem se díval na ty denní porce kilometrů,na to asi nemám...
moc hezký, i to jak si jako pár pomužete-viz beneli atd. paráda. taky takto chci vyrazit, a nakonec uvádíš velkou pravdu, je jedno na čem, musíš prostě jet a hotovo.
super trasa a chapu vase nadseni...my byli letos s pritelem ve Francii a koukam dle uvedene trasy, ze jsme projeli par stejnych mist v podobnem terminu. Cesta domu byla hrozna, vraceli jsme se tez ve stejny den v tom nejhorsim pocasi. Jen jsme nedojeli az domu, ale cestou prespali v Primde. Preji spoustu ujetych km, zdravi G*
Supr článek...jen bych se optal, jak jste se domluvili? umíte všechny řeči nebo to jde i jen třeba s anglinou??? Slyšel jsem že třeba Francouzi prostě na jinou řeč vůbec nereagujou a kašlou na tebe...tak jak?
Musel to být paráááádní výlet.
Ahoj.Prima článek.Inspirující. Gratuluji ti k manželce. Máš doma sen mnoha motorkářů. Přeji mnoho společných sluníčkových dní.
1200km najednou na takových hovadech to smekám a hlavně před mladou paní.
Máte můj obdiv
taky snad někdy varazím za hranice...
přeji spoustu hezkých kilometrů!
dupnéééé
Smekám před tou porcí km poslední den
pěkné čtení
foto také
jste skvěli...
to mardock-dodatek. Jen pro úplnost při 34 st.C.
to mardock-asi 650km po dálnicích.
Mimochodem, jsem také z Liberce
to rudirt- pokud si to jel po dálnici jakože asi ano, tak to bys ulej i na 250 ccm skútru
By mne zajimalo co to je ten konteiner na te hromadce toho kameni
Hezký cestopis, hezký fotky, hezká trasa, skvělí manželé.
Přeji mnoho dalších hezkých a bezproblémových km a vždy šťastný návrat!!!
Ano...ano...ano...
.Prostě žádní pumpaříí
Krásná trasa. Na 1200 km za den bych si na svém Intruderu asi netroufla, ale jako inspirace pro příští sezónu super. Díky.
Gratuluji a smekám, máte můj obdiv, já bych to asi nedal. Jinak moc pěkně napsané i nafocené.
hm tak toje vodvaz!!
pěkný cestopis a i za váš výkon palec nahoru.Tvá manželka má můj obdiv za statečnost a výdrž
fajn cestopis i fotky
Nicméně,když jsem se díval na ty denní porce kilometrů,na to asi nemám...
ehm, pekne
, ale ist do Figueres a nenavstivit Theatre-Museum Dalí sa mi zda trochu smutne.
no dobrý, odvážný ve dvou. Máte za jedna.
Musel to být paráááádní výlet.
super článek a věřím tomu že výlet byl 10000x lepší
palec nahoru
Ahoj Micky, dávám za 1
. Krásná trasa, tím spíše, že ji zvládla i tvoje krásná a odvážná manželka
Přeji vám hodně podobných cest