reline_unor

Rakousko & Julské Alpy

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Kukkan (19) napsal 08.07.2013 v 15:29

Kvalitní výlet, jen bych se přimlouval za míň vyumělkované fotky. Méně bývá často více . Tak držím do dalších výletů palce.

Azi. (0) napsal 23.06.2013 v 19:04

Tak steakem jsi mě i přítelce naladil chuťové buňky, dneska jsme se vrátili autem z rakouska. Tohle je dál, než jsme byli, ale víme kam to natáhnem příště díky

.Tom. (1) napsal 21.06.2013 v 08:21

Ve středu jsem vrátil v podstatě ze stejné trasy a paráda, jen na ten Mangart jsem chtěl a silnice byla zavřená

Romário.CBR (3) napsal 20.06.2013 v 18:28

good trip

jen jsem si říkám, jet Julské Alpy a vynechat Mangart...je hřích

Pavelsky (1) napsal 19.06.2013 v 09:47

Ahoj, díky za inspiraci

Pivko (88) napsal 17.06.2013 v 21:59

za retro fotky .aspoň změna pohledu na tu zahrádku ,jen se kochat

rudirt (50) napsal 17.06.2013 v 19:08

Ahoj Petre, dokazu se vzit do Tvych pocitu a nalad pri prvni jak pises dospelacke ceste na konecne dospelacke motorce. Drzim Ti palce na dalsi cesty,zajimave fotky a hezke pocasi. Pokud bych mohl poradit, pak jezdi na Alpy radeji konec srpna a spise zari i rijen. Kveten,cerven i cervenec je nevyzpytatelny a take drahy. Vzdy stastny navrat Ti preje RUDi

Petr_V (4) napsal 17.06.2013 v 17:18

Borci dekuju moc za reakce. Cenim si toho. Snad je v tom citit to nadseni z prvni "dospele" cesty co se tyce fotek - zamer. Fotil jsem iphonem, pouzil filtr, mne se to docela libi, ale rozumim, ze nekdo to nemusi. Holt tisic lidi, tisic chuti, jako s motorkama

ziki.xt (23) napsal 17.06.2013 v 16:56

Mě tvé fotky naopak zaujaly , to černobílebarevné ladění mi připadalo jako záměr. Nebo se pletu? Jinak na první štreku super práce už kvůli tomu počasí .Vím jak člověk vnímá ty první kilometry dál od komína. Jen tak dál. Přeju ti z každý štreky šťastnej návrat.

DanGott (6) napsal 17.06.2013 v 15:22+1

Výborný cestopis, pobavil i poučil. Díky.

Kolin_klain (4) napsal 17.06.2013 v 13:59

To žrasó vypadá luxusně. Příště si nechám dovést jednu porci

seikos (976) napsal 17.06.2013 v 12:47+1

Cesta i cestopis moc pěkný. Jen teda ty fotky Doporučil bych na té zrnité kalkulačce s kterou to bylo foceno vypnout HDR. Nedá se na to dívat

chuan (17) napsal 17.06.2013 v 08:03

Parádní výlet také dnes s nostalgickou slzou v oku vzpomínám, jak jsme s kámošem před třema lety vyrazili do alp a byla to moje první větší vyjížďka za hranice. Přeji do budoucna mnoho dalších parádních výletů a dovolených