Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Proklikal jsem se sem přes novej cestopis ze Španěl a nechápu, že mi takovej skvost mohl utéct
Sic nejsem fanda skútrů ani Scootrů, tak vám fandim Cestopis super
Včera jsme odjeli od Bledu, je to tam krásné, i Triglavskou cestu jsme jeli. A zážitky máme úsměvné i ty méně ☺. V každém případě klobouk dolů, jste dobří blázni 😃
Veselé čtení a pěkný článek. Své postřehy z cest vnímám dosti podobně a pak se snažím i podobně zábavně je ve svých cestopisech převyprávět. Pamatuji si, že při návštěvě Slovinska kde jsme také brouzdali Triglavem, nás pobavila trojúhelníková samolepka s miminem na zadním skle auta s nápisem OTROK V AVTU (dítě v autě) . Za boha jsme ji nemohli nikde sehnat. Škoda, na kufru by se jistě vyjímala . Jo a ještě palec nahoru za toho skůtra . Názorně si tady předvedl, že zážitky jdou lovit na čemkoli a když je chuť, tak to jde. A dneska by to šlo
Pěkné počteníčko hned mi to přidalo náladu jo Otrokovice to je kapitola sama o sobě ale podobných destinací se v té naší malé zemičce dá najít víc, za mě máte všichni tři a 100b nahoru
Žil jsem v Otrokovicích 22 let a žilo se tam dobře. Semafory jsou úplně nahodilé, člověk musí mít extra smůlu, aby ho to tahle uvěznilo. Město kde objet zprava obchvatem a zleva Baťovem, ale tam je smrad.
Děkuji všem za kladné komenty. Škoda, že původní verze cestopisu, nebyla zveřejnitelná déle jak hodinu. Samozřejmě, že to není naše poslední cesta a možná ani cestopis. Pokud máte někdo podobné přibližovadlo a chtěli byste se přidat, pošlete mi zprávu. Se žrádlem roste chuť a ztrácí se zábrany... příště to bude dáááááááááááál.
Tak ode mne máte oba za 1, jednak za ten odvážný počin po pár hodinách s "novým" strojem vyjet dál než do hospody, druhak za tu destinaci (mám jí projetou vícekrát, potvrzuju tvoje hodnocení) a do třetice za tento cestopis, že jsi ho napsal. Na mašině je to o zážitcích, kochání a ... té mašině . A to jste si užili, o tom to je a máte zážitky, které vám nikdo nevezme
Je vidět, že nezáleží na čem jedeš ale jak si to užiješ. Už vidím některé snobáky jak skřípou zuby u tohoto cestopisu. Jen tak dál, hlavně vždy šťastný návrat.
Koukal si do TP kde je Emil vyrobený ??? Čistokrevný Ital je to : takže nemusíš mít výčitky já ho mel 5 let po mě můj švagr další 4 roky než se mu do něj v Praze na křižovatce zezadu podíval borec s Passatem mimochodem přešel jsem z CBR 1100XX na skútra Gilera GP 800 a super a to díky FES 250 poznal jsem jaký je to hezky si sedět a jen otáčet plynem
Semafory v Otrokovicich seřizovali asi cyklisti jako pomstu řidičům.
Jinak bych řekl že blázen jsi, za tu myšlenku, že Italské stroje jsou spolehlivé. A že jsi vulgarismus na D za myšlenku, že jsou spolehlivější ,než Japonské.
Pridavam se k chvalitelum. Zase jednou povidani co ma smrnc a cte se jednm dechem. Gratuluju obema k zazitkum. Zajimave by asi byl pro srovnani popis stejne cesty od manzelky-batuzka
A pak že Emil není cesťák. Cesta je cíl... o tom to je, gratuluju Vám, že se Vám to podařilo a užili jste si to. A pěkné počtení, sem tam vtip a sem tam praktická zkušenost a doporučení. tak to má být.
Pobavilo, zábavně napsané
Super čtení. Fakt jsem se chvílemi smál jak blázen. K některým větám se párkrát vracel.
Parádně a vtipně napsáno. Fakt jsem to přečetl celé.
Teda ... čtu si ty tvoje cestopisy po letech znova a paráda! Pořád baví! Díky a kolama dolů!
Cestopis super
Sic nejsem fanda skútrů ani Scootrů, tak vám fandim
Článek super, pobavila jsem se při čtení
Paráda. Pobavilo, poučilo
Před dvěma lety jsem tam byl jako řidič zájezdového busu,tak přesně vím, o čem to v Bledu je
Super napsany...pecka
Super čtení a palec nahoru za odvahu jet na skútru co znám pár dní.
Veselé čtení
. Jo a ještě palec nahoru za toho skůtra
Krásné počteníčko
Chvílemi jsme se s manželkou nahlas smáli.
Pěkné počteníčko hned mi to přidalo náladu
jo Otrokovice to je kapitola sama o sobě
ale podobných destinací se v té naší malé zemičce dá najít víc,
za mě máte všichni tři
a 100b nahoru
chutilo!
Bled a Bohnij... to boli časy. Palec hore za odvahu a veľká pochvala za článok. Bol som tam zas s Vami... Ďakujem
Parádní čtení
Jste frajeři, všichni 3 že jste to zvládli. Za mě palec nahoru
Na mašině je to o zážitcích, kochání a ... té mašině
. A to jste si užili, o tom to je a máte zážitky, které vám nikdo nevezme
Nádhera, krásně jsi to napsal, manželka chce skútr. To jako fakt.
Koukal si do TP kde je Emil vyrobený ??? Čistokrevný Ital je to :
takže nemusíš mít výčitky
odvaha a talent to nechybi! super napsano. kam priste?
Semafory v Otrokovicich seřizovali asi cyklisti jako pomstu řidičům.
Za mne super, je to super vesele podaná cesta. Máš palec nahoru, piš dál!!!
Pěkný
Dobře mě to pobavilo a to myslím v dobrým. Cestovat se dá opravdu na všem, chce to jen to zkusit
Z takovýho prdu takovej román. Ty by ses mohl psaním živit.