Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Super cestopis ,Slovinsko je nádherný,některé místa a fotky poznávám ze zpáteční cesty i Itálie...příští rok bych chtěl dát jen Slovinsko...jen to naplánovat a jedéééém Hodně pohodových,suchých km!!
Pěkně strávený 4 dny ,lepší než sedět na prdeli ,čekat a žvanit kde a kdy a pak stejně jen kolem komína na hoďku .
Přeji letos další pěkné vikendy v sedle.
Tvůj cestopis je velmi dobře napsaný!!!Opravdu moc se mi líbí!A ty fotky,to je balzám na duši,opravdu krásný.Přeju spoustu dalších povedených výletů a dovolených.Šup sem s dalšími cestopisy!
Čtu to snad každý rok a pokaždé, jako bych tam s vámi byl
Super cestopis
Hodně pohodových,suchých km!!
ještě jednou díky za ohlasy
fakt to stálo za to, kdybych měl jet znovu a věděl že bude pršet, tak jo, šel bych do toho znovu
Hezký výlet
zážitku spoustá
a super napsané.
Fotky jsou skvělé,tak přeji hodně podobných výletů se šťastným návratem.
Pěkně strávený 4 dny
Přeji letos další pěkné vikendy v sedle.
CO dodat.
Když to čtu. Hned bych někde vyrazila. Moc pěkné ...
Super čtení,až na to množství vody
deště jste si užili Romane dost, ale z cestopisu a fotek je vidět, že ta "projížďka" stála za to
super popis, super cesta.. všechno super
máš nej cestopisy.. už se těším, až v létě budu psát svůj( a cestu pojedu podle tebe, však ty víš
Jak to vidim, chce se mi brecet
Ta atmosfera na me z fotek snad doslova dycha nebo co... Vypada to, ze to byl supr vylet
díky za ohlasy
jinak kdyby se někdo chtěl podívat na další fotky z tohoto výletu, tak je mám na naších stránkách
//www.koprivnicti-motorkari.xf.cz/
Dobrej výlet, ale to počasí.
..zavzpomínal jsem, taky jsem tam byl, a bylo to super. Už ať je teplo, něco podnikl.