Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Meli: má to i druhou stránku věci - byť jsme se neměli na všechno společné názory, tak jsme se aspoň nějak dokázali domluvit, což je pozitivní. A jak se říká - je to takový, jaký si to uděláš..
Zákazová značka na Mangart byla i loni a šlo to až nahoru - a zadarmo... Teda ale z toho cestopisu je strašně cítit ne uplně ideální sounáležitost vaší skupinky - každý nocuje jinde... no zlatá loňská dovolená sám jen s mou ženou...
... právě jsem se vrátil ze Slovinska. Krásnější jezero než je Bled jsem snad ještě neviděl. Modrá voda, v pozadí dva zámky. Ale není skoro kde zaparkovat a udělat fotku. Je to nacpané hotely a zákazy stání. Zákazová značka na Mangart nás taky dostala
Fajn počtení. Zítra jsem měl jet do Slovinska na 14 dní, ale moto mi stojí v servisu s vysypanou spojkou :´- Tak doufám, že mi to výjde aspoň na týden.
Kdo to nezkusí,nic nezažije
.Plotýnky jsou svinstvo...