Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Ahoj, hezký cestopis, jel jsem v duchu s Tebou. Že někde doděláš gumu mi bylo jasné od začátku, ale naštěstí to docela dobře dopadlo. Jen otázka, nechal jsi si doma převážit kolo nebo jezdíš tak, jak Ti to soudruzi přidělali?
Super čtivý cestopis. Už aby mohl člověk sednout na mašinu (nejenom v garáži . Jinak souhlasím, s kladným názorem na místní. Ve Slovinsku jsou lidé velmi vstřícní.
PARADNI pocteni u ranni prazene zrnkove kavy, samozrejme brazilske
Cetl jsem to na jeden zatah, jako bych tam byl s vama. Bohuzel jsem si uvedomil jednu bolestnou vlastnost, ktera zacina byt pro Balkan z EU v poslednich letech typicka - AROGANCE a NEOCHOTA, jenz tak skvele demonstroval mladik v pneuservisu. Nastesti SLAVA a CEST tem slovincum a chorvatum, kteri jeste nejsou zmasirovani a jejich mantrou neni "daj pare", ale "nema problema brate".
Mam projetou Bosnu, Srbsko, Makedonii a Kosmet (Kosovo a Metohija). Vsude naprosto bez problemu, prijemni a ochotni lide, kdyz zjisti, ze jsi Čechoslovačka, jsi jejich . V Kosmetu nesmis narazit na KPS ( Kosovsko albanska policie ), to se bez eura v pasu neobejdes .
Smůla...pivo nemají, jen Budvar.
víc nebylo třeba.
1 reakce
Máš to hezky napsaný a dobře se to čte. S tou pneumatikou to byl pech, ale nakonec si to vyřešil. Díky.
Hezký čtení
Čoveče, hned po Tvém rozhodnutí, vyrazit na staré pryži jsem čekal, kde se cestopis stočí k řešení nové
2 reakce
Super čtivý cestopis. Už aby mohl člověk sednout na mašinu (nejenom v garáži
Super počteníčko
Díky moc.
Pecka cestopis chlape ?
1 reakce
Nazdarek, cestopis je super ...išiel som s vami ...skoro ... ale čo tá guma , to si fakt vyrazil na dofču na zjazdenej zadnej ???
2 reakce
Pekné čítanie. Pobavilo ma. Jedna otázka - tie visacie zámky Vám na tých kufroch neklepú?
1 reakce
Pohodové čtení, pohodová dovolená, až na ten deštík, ale to k tomu patří
Krásně jste si to užili
1 reakce
Super výlet klucí, taky se snad letos na podzim podívám někam tím směrem....
1 reakce
Díky, hezky vtipně napsáno, dobrá volba mašiny, jen nikde nemohu najít fotku té provokatérky z pláže
1 reakce
Parada, nachvilku me to cteni vytrhlo z reality
1 reakce
Pekny, vtipny, zabavny. Jo a cerny kovovy kufry jsou solidni
PARADNI pocteni u ranni prazene zrnkove kavy, samozrejme brazilske
Jdu si to precist jeste jednou...