Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Tam je nejhorší, že Ti seberou všechny doklady a prakticky se nemůžeš nijak bránit. Mluvili jsme před cestou s plno kamionkářema a potkalo je vesměs to samé. Buď tvrdí alkohol nebo rychlou jízdu. A budou tě držet tak dlouho dokud nedostanou co chtí.
Super... My se vrátili akorát z úplně stejný trasy...jen kdybych neztratil peněženku s techničákem, tak bychom pokračovali i do toho Srbska. Takhle jsme zase dali daleko vic Rumunska, který je navíc úplně geniální! Jinak ale těm fízlům bych nic nedával!!! Takhle to budou zkoušet pořád!
Díky za inspiraci. Možná přehodnotím plán cesty na Krym a pojedu Vaší trasu. Pokud by se někdo chtěl přidat, nebo někdo něco podobného poslední 2 týdny v srpnu plánuje ať se mi prosím ozve. Díky
diky hoši, rád si počtu, nemám totiž odvahu takhle někam jet, (odvaha by možná byla ale ty finance) a dát fízlovy 200 Euro by mně asi položilo, navíc se my zdá že si mužou dělat co chcou a člověk má v ten moment smůlu.
Super...
sakra pardon, má tam bejt tohle
sem se asi překlikl (jo kdybych klikal jak ozák tak se my to nestalo)
Pěkně napsané
,něco podobnýho jsme jeli loni,taky perfekt
Super článek